Jeżeli ktoś chce to mogę wziąć Tigera Pils z Zawiercia, Piwo Jasne z Imielina (oczywiście w puszce) albo Śląskie Pełne, Superpiwosz lub Górnik Zabrze z Zabrza. Nic więcej ciekawego u mnie w okolicy nie występuje.
Ostatnia zmiana dokonana przez Aldach; 2007-09-05, 06:51.
Będę mieć bodajże 9 butelek Naturalnego z Gościszewa. W zamian chętnie przyjmę: Brackie, Janów, Zawiercie, Konstancin, Grybów, Racibórz, Namysłów, Jagiełło (w takiej właśnie kolejności). Znajomi będą mieć kilka Amberów (Lwy i Mocny Red). Chętni na wymianę niech piszą na PW.
Piwna pustynia...cholera!
Jakby był ktoś chętny, to Irlandzkie Mocne z Krajana i Rotmistrz z Grudziądza. Resztę piw wywiało w wakacje i jeszcze nie wróciły... .
Ja chętnie wymienie się na prawie każde piwo oprócz koncernowych oraz piw z browarów Grudziądz, Ciechanów i Czarnków. Bo z tych tylko browarów piwa próbowałem. W zamian swoje/kasa.
Wiem, że to trochę nie na temat, ale co tam.. w końcu też chodzi o wymianę. Pamiętam, że przy okazji giełdy w Żywcu, warsztatów we Wrocławiu albo jeszcze innej imprezy ktoś napisał, że zbiera bilety autobusowe. Jeżeli ten ktoś wybiera się do Trzcianki i chciałby kilka biletów z pomorskiego (i nie tylko), to niech pisze na PW.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2007-09-05, 13:43.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Będę mieć bodajże 9 butelek Naturalnego z Gościszewa. W zamian chętnie przyjmę: Brackie, Janów, Zawiercie, Konstancin, Grybów, Racibórz, Namysłów, Jagiełło (w takiej właśnie kolejności). Znajomi będą mieć kilka Amberów (Lwy i Mocny Red). Chętni na wymianę niech piszą na PW.
Z Braniewa może i coś będzie, o ile do sklepu na drugi koniec miasta zdąże sie wybrać dziś lub jutro. Ew. nie wypije tych dwóch butelek co mam w lodówce (Barkas jasny i Batory)
Z Braniewa może i coś będzie, o ile do sklepu na drugi koniec miasta zdąże sie wybrać dziś lub jutro. Ew. nie wypije tych dwóch butelek co mam w lodówce (Barkas jasny i Batory)
Wiem, że to trochę nie na temat, ale co tam.. w końcu też chodzi o wymianę. Pamiętam, że przy okazji giełdy w Żywcu, warsztatów we Wrocławiu albo jeszcze innej imprezy ktoś napisał, że zbiera bilety autobusowe. Jeżeli ten ktoś wybiera się do Trzcianki i chciałby kilka biletów z pomorskiego (i nie tylko), to niech pisze na PW.
weź je, jakoś zbiorę wszystko co mam i się wyśle Warsikowi, który nam niegdyś organizował zniżki
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2025! CJP to nie tylko święto piwa, ale również spotkanie pasjonatów, okazja do wymiany...
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
Comment