Jedną przesyłkę (Francja) otrzymałem raz FedEx-em (Federal Express) poprzez jakąś firmę kurierską. Paczka z 10 podstawkami ważyła chyba z 1kg, była 3 razy owinięta folią, 2 razy kartonem i pocięta nożem (!)
Przychylność browarów
Collapse
X
-
-
A jeżeli chodzi o znaczki to dostałem kilka z Czech i jedna z Namibii
Comment
-
W piątek dostałem 9 przesyłek - Niemcy, Czechy, Australia i Salwador. Część ze stemplami, a część to zanczki. W sumie to będzie już z 15 stempelków.
Rekord pobił chyba jeden z browarów niemieckich - 50 różnych wzrorów etykiet przysłał
Poza tym dużo też kapsli, wafli
A z Polski nic!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Jedyny polski browar, ktory przeslal w malutkiej kopertce dwie podstawki byl namysłowski Ryan... A z Jabłonowa nawet nie raczyli przesłać nic po uprzednim wysłaniu koperty zwrotnej!!! Największą przesyłkę otrzymałem jak do tej pory ze Słowenii (ok. 60 etykiet, 15 kapsli, 3 podstawki i masa papiórów do poczytania
Comment
-
Z Jabłonowa dostałem sporo etykiet na zamówienie telefoniczne. Faktem jednak jest długi czas oczekiwania, więc życzę cierpliwości.Petrax napisal/a
... A z Jabłonowa nawet nie raczyli przesłać nic po uprzednim wysłaniu koperty zwrotnej!!! ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Może w moim przypadku zawiniła poczta ale wiecej kopert zwrotnych już nie wyślęOriginally posted by adam16
Z Jabłonowa dostałem sporo etykietComment
-
Wczoraj do mnie też przyszło kilka paczuszek, m.in. Hasseroder, Kostrizer, Heineken i kilka minibrowarów z Kanady.
Ale z Polski nadal nic
(_)>
-
Witam
ja dzisiaj dosatałem przesyłki z:
Faxe Bryggerigruppen
Stanley (w końcu coś z Polski)
Duyck
Duvel Belgia
Kirin
Ottakringer
Hubertus (tylko podstawki)
Fullers ( tylko etykiety)
Holba (j.w)
Reszta browarów wysłała etykiety, podstawki, naklejki i broszury informacyjne.
Albeertos jakbyś mógł mi podać adresy do tych mini-browarów z Kanady to byłbym wdzięcznyprofesorComment
-
Ja otrzymywalem do tej pory przesylki z podstawkami z następujących browarów:
Norwegia: Mack, Szwecja: Falcon, Carlsberg, Abro, Finlandia: Sinebryhoff, Estonia: Nigula (tylko etykiety), Irlandia: Guiness, Beamish, Wlk. Brytania: Belhaven, Fullers, Badger, Batemans, Cains, Arkells, Holandia: Budels, Amstel, Brand, De Hemel, Belgia: Moortagt, Westmalle, Rodenbach, Chimay, Orval, Luksemburg: Bofferding, Francja: 1664, Duyck, Meteor, Kronenbourg, Hiszpania: Alhambra, Malta: Farsons, Szwajcaria: Schuetzengarten, Huerlimann, Calanda, Stadtbuehler, Rigi Hell, Fischerstube, Mueller, Egger, Eichhof, Słowenia: Lasko, Austria: Zipfer, Hirter, Zwettler, Murauer, Hubertus, Ottakringer, Sigl, Stiegl, Mohren, Villacher, Czechy: Velkopopovicky Kozel, Budweiser Burgerbrau, Krusovice, Policka, Nymburk, Novomestsky Pivovar, Broumov, Svitavy, Jezek (i chyba cos jeszcze), Polska: Ryan, Niemcy: Paulaner, Schweinfurt, Wuerzburger, Mittenwalder, Frankenheim, Lederer, Tucher, Maisel, Wittinger, Hasseroeder, Welde, Warsteiner, Eder's, Eichbaum, Aldersbacher, Bitburger, Licher, Karlsberg, Dania: Faxe, Carlsberg, Namibia: Namibian Breweries, RPA: SAB, USA: Flying Dog, Goose Island, Miller, Japonia: Sapporo, Kanada: Molson, Moosehead, BigRock, Indie: Cobra, Sri Lanka: Tiger, Barbados: Mount Gay Rum
Uff Może komuś się to przyda
Comment
-
jezeli posiadasz kapsle to chetnie przejme kolekcje albo sie wymienie za cos innego co Cie interesujePetrax napisal/a
Ja otrzymywalem do tej pory przesylki z podstawkami z następujących browarów:
Uff Może komuś się to przyda
Comment
-
Moja kolekcja podstawek ma dopiero pół roku więc jeszcze nie zamierzam się jej pozbywaćOriginally posted by Andi
jezeli posiadasz kapsle to chetnie przejme kolekcje albo sie wymienie za cos innego co Cie interesuje
A kapslochów nie zbieram ale aktualnie nie mam nic ciekawego. W razie czego dam znać.
Comment
-
Nie ma sprawy, ale aktualnie jestem w pracy, a zbiory są w domciu. Dzisiaj sprawdzę i jutro rzucę to na forum. Moge mieć tylko problem z adresami mail bo Outlook mi się zblokował przez jakiegoś wirusa.profesor napisal/a
Albeertos jakbyś mógł mi podać adresy do tych mini-browarów z Kanady to byłbym wdzięczny
Wczoraj dostełem Faxe Bryggeri (etykiety i podkładki) i Heinekena drugi raz
. Wcześniej zdarzyło mi się to z Sapporo USA - też dublecik. Ciekawe jak oni to robią?
(_)>