Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
zmyślny plan
Collapse
X
-
A co z numerami 8 i 9 ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJak ta Wasza paczka będzie w Warszawie dajcie znać na PW, to nie grzebiąc w niej coś do niej dorzucę (polskie etykiety i podstawki).Ja tam niewiele mam ciekawych rzeczy do dorzucenia, ale chętnie "wyjmę" to co Ahumba włożyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GrzeberW razie pojawienia sie paczuszki w Warszawie grzeber nie grzebiąc w niej, również może coś dorzucić.
Jak widać Grzeber też był chętny na to, żeby co nieco tam dorzucić to może by tak jego pyknąć na miejsce 8 a mnie na 9. Ale bym rewelacyjnie na tym wyszedł*

* - przyjdzie do mnie paczka o wadze 5 kg, wyjdzie 1,2kg
bla bla blaComment
-
Witam jeśli nie macie nic przeciwko chętnie "przywitam" paczuszkę w swych skromnych progach ( chętnie doloże moje dublety wafelków, etykiet oraz coś ze szkła
. Pominmo nikłego stażu na browar.biz jestem wiarygodny poprzez swą działalność na Allegro ( wszak niektórzy z forumowiczów kontaktowali się ze mną przy okazji transakcji kupona/sprzedaży ) ....ale oczywiście decyzja należy do Ahumby
Comment
-
Aleś skromnyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno może bez przesady! niech będzie "zastępcza" czy coś innego. nie nazwa tutaj jest ważna.
Comment
-
Panie pomiłuj, a czemu ode mnie ma to należeć, ja tu też tylko jako kolejne (choć może nie najsłabszePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31Pominmo nikłego stażu na browar.biz jestem wiarygodny poprzez swą działalność na Allegro ( wszak niektórzy z forumowiczów kontaktowali się ze mną przy okazji transakcji kupona/sprzedaży ) ....ale oczywiście decyzja należy do Ahumby
) ogniwo występuję.
Zgodnie z zapisami ode mnie ta paczuszka ma przejść do grzebera.
Kolejność teraz jest:
1.zibiolot
2.Shlangbaum
3.dzidek1960
4. koniu
5. Doodeck
6. pwolak
7. Ahumba
8. grzeber
9. kalifat
10.zibiolot
11.TomX
12.adi_999
13. pawcik
14. możesz być Ty mnie nic do tegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Aż miło patrzeć, że jest takie zainteresowanie paczką
Trzymam kciuki za nią, aby bezpiecznie i szybko podróżowała i czekam cierpliwie na możliwość obejrzenia jej zawartości. Wkładajcie wszystko zbędne, nigdy nie wiadomo co się może komuś przydać, oczywiście związanego z piwem
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPanie pomiłuj, a czemu ode mnie ma to należeć, ja tu też tylko jako kolejne (choć może nie najsłabsze
) ogniwo występuję.
Zgodnie z zapisami ode mnie ta paczuszka ma przejść do grzebera.
Kolejność teraz jest:
1.zibiolot
2.Shlangbaum
3.dzidek1960
4. koniu
5. Doodeck
6. pwolak
7. Ahumba
8. grzeber
9. kalifat
10.zibiolot
11.TomX
12.adi_999
13. pawcik
14. możesz być Ty mnie nic do tego
Ahumba sorki to był taki mój skrót myślowy . Posta pisałem kiedy Ty byleś ostatnim "paczkowym"
..... Jeśli nikt nie ma nic przeciwko ( wręcz przeciwnie ) chętnie stanę się nr . 14 w kolejce społecznej
Comment
-
Miło mi poinformować, że zastępcza dotrła w me progi ok. godz. 18. Zdążyłem ją z grubsza przejrzeć. Teraz już muszę wyjść do pracy na nocną zmianę, a jutro dokładnie sprwdzić, coś wyjąć ( już co nie co z niej uszczknąłem ) coś dodać i po jutrze pójdzie dalej. Zaskoczyła mnie wielkość tej paczki jak na sam początek wędrówki. Spodziewałem się dużo mniejszej."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
-
Właśnie paczuszka opuściła moje progi. Poszła dalej jako zwykła, a więc koniu powinien ją otrzymać w poniedziałek. Paczuszka nie zmieniła wagi a jedynie zawartość
Ubyło trochę wafli i kilka kapsli ( zaczął je zbierać mój młodszy syn ). Doszły inne wafle, również korkowe i kapsle, niestety w większości popularne wzory.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment