zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• artbiron
    replied
    no - to udało się opuścić 13 pozycję :-) - licząc po ok. 1 miesiąc na osobę, to tyko ponad rok i uwidzimy jej zawartość
    chyba skoczę na
    Ostatnia zmiana dokonana przez artbiron; 2009-07-12, 20:33.

Leave a comment:

• Mosek
    replied
    Poprawka:

1. Macas
    2. seta
    3. Promil03
    4. Zeko
    5. kosa333
    6. picia_pl
    7. jaqubowski
    8. IX1
    9. elkreto
    10. genea
    11. cyoorka
    12. artbiron
    13. Jadoo
    14. Mosek
    15. gogol91
    16. tete 123
    Ostatnia zmiana dokonana przez Mosek; 2009-07-12, 02:30.

Leave a comment:

• tete123
    replied
    dołączę do listy

1. Macas
    2. seta
    3. Promil03
    4. Psychomanteum
    5. Zeko
    6. kosa333
    7. picia_pl
    8. jaqubowski
    9. IX1
    10. elkreto
    11. genea
    12. cyoorka
    13. artbiron
    14. Jadoo
    15. tete 123

Leave a comment:

• Psychomanteum
    replied
    Paczka poszła do użytkownika macas

Leave a comment:

• Seta
    replied
    Kto ma w końcu tą paczkę, bo się pogubiłem??...
    Jeśli o mnie chodzi to chyba kogoś puszczę przede mną, bo wyjeżdżam na 2 tygodnie, więc bez sensu, żeby u mnie stała.

Leave a comment:

• Psychomanteum
    replied
    Paczka spakowana idzie dzisiaj na pocztę.

Leave a comment:

• ArtK31
    replied
    Właśnie w tym momencie paczka została przekazana Psychomanteum.
    Adres kolejnego, czyli macasa przekazałem na GG do dalszej wysyłki koledze Psychomanteum.

Leave a comment:

• gogol91
    replied
    Witam chciałbym się dopisać do kolejki Czy jest taka opcyja?

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03

Tutaj raczej nie popieram pomysłu. Karinka (mam nadzieję, że mogę przez TY, w Żywcu zapraszam na zapoznawcze piwo) ma rację, jak piwko pęknie to będzie jeden wielki syf.
    Jasne, my to jak jedna wielka rodzina Oczywiście, z wielką przyjemnością wychylę piwko, a nawet i dwa
    Ja to już się "pożegnam" bo o 21.45 mam autobus do Żywca, więc do zobaczenia na giełdzie
    Ostatnia zmiana dokonana przez karin861; 2009-06-18, 16:49.

Leave a comment:

• Promil03
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31
    Paczka gotowa jest do dalszej drogi, adres kolejnego uczestnika zabawy dostałem lecz...chciałbym przekazać paczkę koledze Psychomanteum, który jest z Tychów.
    Myślę, że to dobry pomysł dla będących niżej w kolejce, ale ciekaw jestem czy koledzy "wczesniejsi" w kolejce nie będą mieli nic przeciwko....
    Nie mam nic przeciwko. Kryzys jest, trzeba myśleć kategoriami ekonomicznymi
    PS wpadłem na pomysł, że do paczki oprócz różnej maści makulatury, szkła czy kapsli dołoże piwko (w moim przypadku jako mieszkańca Tychów ..."dorzucę" Tagerka z Zawiercia
    Moim zdaniem milo będzie jak inny uczestnik zabawy po konsumpcji "wrzuci" jakieś inne regionalne piwko ku uciesze kolejnego goszczącego zmyślną pod swoim domem.
    Tutaj raczej nie popieram pomysłu. Karinka (mam nadzieję, że mogę przez TY, w Żywcu zapraszam na zapoznawcze piwo) ma rację, jak piwko pęknie to będzie jeden wielki syf.

Leave a comment:

• karin861
    replied
    wpadłem na pomysł, że do paczki oprócz różnej maści makulatury, szkła czy kapsli dołoże piwko (w moim przypadku jako mieszkańca Tychów ..."dorzucę" Tagerka z Zawiercia
    Moim zdaniem milo będzie jak inny uczestnik zabawy po konsumpcji "wrzuci" jakieś inne regionalne piwko ku uciesze kolejnego goszczącego zmyślną pod swoim domem.
    Pomysł dobry Tylko gorzej, jak każdy będzie dorzucał te 0,5 l piwka i paczka będzie ważyła ponad 25 kg Albo nie daj Bóg się zbije któreś i zaleje etykiety, wafle itp

Leave a comment:

• macas
    replied
    Jako że jestem tym do, którego adresowana jest paczka , nie przeszkadza mi mały poślizg, byle nie za długi bo szykuję się na urlop, a że lokalne piwo wrocławskie Piast jest ze Szczecina to mogę jakieś domowe do paczki wrzucić

Leave a comment:

• ArtK31
    replied
    Paczka gotowa jest do dalszej drogi, adres kolejnego uczestnika zabawy dostałem lecz...chciałbym przekazać paczkę koledze Psychomanteum, który jest z Tychów.
    Myślę, że to dobry pomysł dla będących niżej w kolejce, ale ciekaw jestem czy koledzy "wczesniejsi" w kolejce nie będą mieli nic przeciwko....

PS wpadłem na pomysł, że do paczki oprócz różnej maści makulatury, szkła czy kapsli dołoże piwko (w moim przypadku jako mieszkańca Tychów ..."dorzucę" Tagerka z Zawiercia

Leave a comment:

• ArtK31
    replied
    waga paczki to ok. 10 kg , koszt wysyłki to ok.18-20 zł

Leave a comment:

• Mosek
    replied
    1. Macas
    2. seta
    3. Promil03
    4. Psychomanteum
    5. Zeko
    6. kosa333
    7. picia_pl
    8. jaqubowski
    9. IX1
    10. elkreto
    11. genea
    12. cyoorka
    13. artbiron
    14. Jadoo
    15. Mosek

W miarę niedawno dołączyłem do browar.biz . I dopiero teraz przeczytałem ten temat.
    Bardzo fajna sprawa. Chętnie też bym zajrzał do ów paczki i oczywiście dodał coś od siebie.
    Mam tylko pytanko ile ta paczka obecnie waży i ile za jej wysłanie płacicie?

Leave a comment: