Szkoda, żeby taka fajna zabawa zniknęła z naszego forum. Mamy trochę różnych gadżetów w domu, które szczerze mówiąc nie leżą w kręgu naszych zainteresowań. Niech więc paczka znowu ruszy w trasę - tym razem z siedziby administracji. Kto tam był kolejny na liście proszę o przekazanie danych na PW
Gdzieś na pierwszej stronie była propozycja wafli, nie czytałem całości 55 stron więc nie wiem czy są chętni na tego typu akcesoria mam kilkanaście, część się powtarza, mogę je dorzucić.
Paczka zakończyła swój żywot po mojej wysyłce do kol. Pela. Myślę, że ja powinienem i chcę ją kontynuować.Dlatego też proponuję zrobić nową listę.Paczkę prześlę do pierwszej osoby z listy o.k. 6-7 września, wcześniej nie dam rady. Proponuję też zapisywać na listę tylko te osoby, które mają już nieco stażu na Browar.biz W ten sposób unikniemy tak brzydkich sytuacji na przyszłość.
Dlatego też proszę kol. Genea o podanie adresu na PW łącznie z numerem tel. kontaktowego,
ponieważ paczka pojedzie firmą kurierską, w której pracuję. Nazwy nie podam, żeby nikt nie zarzucił mi kryptoreklamy.
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Comment