BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Spokojnie, jeśli ktoś ma jakieś własne sprawy prywatne to nie róbmy dymu bez ognia. To nie jest coś pierwszej potrzeby. Zamysł był taki, by się kręciło i kogoś to cieszyło. Bez zmian.
Z tego co ustaliłem z kolegą emeryt1576 zrezygnował on z paczki. Kolego PMPrezes jesteś w stanie przekazać ją dalej do mnie? Napisałem do Ciebie na pw ale jak do tej pory milczysz w temacie.
Jeśli ktoś jest chętny na przegląd paczki to do końca następnego tygodnia mogę ją puścić dalej w obieg. Nie wiem kto jest w końcu następny w kolejce. Więc wyślę osobie, która pierwsza zgłosi się na pw z namiarami na paczkomat.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ
Jeśli ktoś jest chętny na przegląd paczki to do końca następnego tygodnia mogę ją puścić dalej w obieg. Nie wiem kto jest w końcu następny w kolejce. Więc wyślę osobie, która pierwsza zgłosi się na pw z namiarami na paczkomat.
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
Comment