Z tym "ignorowaniem" postów, chodzi o to, że odnosi się wrażenie, jakbyś nie rozumiał do końca postów które czytasz, lub których nie czytasz. Kolega Twilight_Alehouse wyraźnie napisał, że możecie przejżeć paczkę wspólnie, bez dopisywania się na sam koniec kolejki, ponieważ mieszkacie w jednym mieście.
zmyślny plan
Collapse
X
-
Informuję, że paczka poszła dalej."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
"pójdzie dalej" - Koniu, a tak na marginesie to jest to spotkanie "sekcji śląskiej", czy nie ma ??? bo jeżeli "pójdzie dalej, to wg której listy? Czy może dałoby się jakoś wkręcić po sąsiedzku
ZABRZE - BYTOM - DWA SĄSIADY...
Comment
-
Sekcjo Śląska - może spotkamy się w EURO w Chorzowie przy Porterze ? Proponuję jutrzejszy lub środowy wieczór.
Ewentualnie w grę wchodzić może także WPKiW w Chorzowie bądź Spiż w Katowicach.
Kto za ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Kurde, chętnie bym się spotkał przy piwie, nawet i bez zmyślnej paczki, ale niestety i jutro i pojutrze mam nocki, więc wieczorna pora odpada.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckSekcjo Śląska - może spotkamy się w EURO w Chorzowie przy Porterze ? Proponuję jutrzejszy lub środowy wieczór.
Ewentualnie w grę wchodzić może także WPKiW w Chorzowie bądź Spiż w Katowicach.
Kto za ?
Bawcie się dobrze i ciekawych znalezisk w paczce.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-10-10, 15:15.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Dopisuję sie na końcu kolejki lista wygląda tak
01 kangurpl
02. xtom71
03. artbiron ?
04. paveuek
05. pwolak
06. Aldach ?
07. Zibiolot
08. centon
09. TomX
10. adi_999
11. ahumba
12. Pawcik
13. seta
14 ArtK31
15. kubciu
16. peter007
17. Twilight Alehouse
18. zAjkA
19. ergie
20. Shlangbaum
21. Misiuh
22. wassup007Comment
-
Zdaje sie że zapomniałem sie dopisać.Dopisuję sie na końcu kolejki lista wygląda tak
01 kangurpl
02. xtom71
03. artbiron ?
04. paveuek
05. pwolak
06. Aldach ?
07. Zibiolot
08. centon
09. TomX
10. adi_999
11. ahumba
12. Pawcik
13. seta
14 ArtK31
15. kubciu
16. peter007
17. Twilight Alehouse
18. zAjkA
19. ergie
20. Shlangbaum
21. Misiuh
22. wassup007
23.koniuComment
-
No to się kurtka pokiełbasiło. Trochę zaspałem z forum i już widzę jakiś "?" przy moim nicku. A na dodatek ten tydzień tak zawalony, że nijak nie można się z domu urwać na
z forumowiczami
.
No cóż. Jednym słowem chciałbym odsunąć odemnie "?" i zapodać, że nici z mojej obecności na spotkaniu. Cierpliwie czekam na swoją kolejkę ubolewając nad kosztami przesyłki do Peweuka...
Comment
-
Jeżeli w paczce będą ciekawe rzeczy to moge ci nawet te koszty przesyłki zrefundowaćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artbironCierpliwie czekam na swoją kolejkę ubolewając nad kosztami przesyłki do Peweuka...
Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plComment
-
Właśnie kończę przeglądać paczkę. Jutro z braku czasu mogę się jej nie pozbyć, ale najpóźniej we środę pójdzie sobie dalej w świat. Co do zawartości, którą zastałem - to nie będę się wypowiadał, bo rewelacji nie ma (jak dla mnie :-> ), alepozbyłem się trochę makulatury.
Aha i jeszcze jedno. Dostałem wytyczne, że po mnie jest Aldach, a po "sekcji śląskiej" paczka ma trafić do Kangura pl. jeżeli są jakieś zastrzeżenia, to składajcie protesty na forum :->Comment
-
A to podrzucę coś Aldachowi do tej paczki.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment