Odebrałem tez od niego 7 piw z Polski, które przywiózł jego tato, za co mu bardzo dziękuję!
Zdjęć wszystkich nie ma sensu zamieszczać, bo wiecie jak wyglądają np Kasztelany ale dwa warto pokazać, Jana Olbrachta i Grodzisk.
W środku załapał się Baltic Porter, którego rivendel tez mi teraz zdobył.
P.S.
Kiedy ja to wszystko wypije!
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 01:19.
Przed chwila odebrałem od kolegi rivendela kolejna porcje piw jakie zdobył dla mnie w czasie swojego drugiego wyjazdu.
Wśród nich są trzy nowe dla mnie browary a także coś do spróbowania w puszkach.
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 01:18.
Każdemu chętnemu mogę sprzedać dowolną ilość kapsli, oczywiście nie z kolekcji tylko dubli.
Ja pieniędzy nie mam z tego żadnych, bo zwykle w zamian za kapsle, proszę o opłacenie w moim imieniu mojego konta premium na b.bizie
Największą niespodzianką ostatniej dostawy piw z Polski było piwo Chisinau Blonda z nowego w mojej galerii kraju, czyli Mołdawii.
Proszę o więcej takich niespodzianek
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 01:16.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel
Jakieś wrażenia?
Jest OK.
Zatec, Marcowe i dwa Klastery poszły na pierwszy ogień.
Zawsze zaczynam od potencjalnie najsłabszych piw, a tu okazuje się, ze jest zupełnie przyzwoicie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
No to już sobie za dużo nie pogadamy
O rany ! ! !
Jakie pyszne, zero alkoholu, owoce tropikalne dominują.
Cytrusy w tle, iglaki w tle, ale obecne.
Zaraz otwieram drugie i idę spać.
Dodaję, że tu mamy 11% alkoholu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
No to już sobie za dużo nie pogadamy
Bardzo mnie cieszy Twoja radość z nowych kapsli, szczególnie czeskich.
Jak dobrze pójdzie to za miesiąc kolejne, chyba 6 sztuk.
Oczywiście już nie czeskie.
Ale jest parę innych.
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
Leave a comment: