Importerzy piwa - komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Czyli informacja pochodzi od konkurencji
Bardzo prosiłbym przed upublicznianiem takich wiadomości aby weryfikować je bezpośrednio u źródła!
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Niestety nie, miałem w planach otworzyć sklep ale na to trzeba mieć kasę i lokum ( za sam wynajem lokum śpiewają niezłe stawki ), pozatym olsztyn to piwne zadup... nie ma tu nic..... wiekszość ludzi pije piwo tylko po ty by sie w głowie zakręciło ( tz. masówki )
Co do Belgium Best, rozmawiałem z nimi, nie maja Lindemans, poza tym ceny....
browary belgijskie miały dobre ceny, i ciekawą ofertę piw, szkoda że nie mozna skontaktować sie z nimi, mail nie aktywnyComment
-
Nie ma też konkurencji. Idealna sytuacja. Oczywiście otwarcie sklepu to nie jest bułka z masłem i łatwo można kasę utopić, ale to o czym piszesz jest akurat na plus, a nie na minus.
Weź pod uwagę, że od ostatniej jesieni kurs euro poszybował pod niebiosa, teraz sytuacja powoli się normuje, ale jeszcze daleko do kursu przy jakim startowały Browary Belgijskie. Także z cenami niestety trzeba się oswoić.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2009-07-21, 11:57.Comment
-
Zatem właściciel sklepu PIWA REGIONALNE na ulicy Wilczyńskiego dalej poszukiwany!
Dziwne - mimo, że Wilczyńskiego to wielka ulica na wielkim osiedlu - sklep piwny jest zaskoczeniem.
Wszyscy w Olsztynie szukają tego typu przybytków raczej w centrum (Stare Miasto, ew. Piłsudskiego).
Mnie to jednak cieszy, bo bedę miał bliżej - martwi mnie tylko jak długo..... oby długo.
Comment
-
Chyba osobiście przejade się do Belgii po piwo, zrobię zapas i przy okazji połączę to z wycieczką
żeby w polsce nie było porządnego importera, dziś kontaktowałem się z dwoma importerami, u jednego na stronie internetowej widnieje napis importer piw i win, to telefonie okazało się że oni od dwóch lat sprzedają tylko wina
, a drugi może wkrótce przyśle mi to co oferuje... normalnie musiałem wypic piwo kozicowe aby wyrównać ciśnienie krwi
Comment
-
Skoro piszesz, że Olsztyn to piwne.... to chyba nie myślisz, że wyżyjesz ze sprzedaży piwa z najwyższej /też cenowo/ półki?Chyba osobiście przejade się do Belgii po piwo, zrobię zapas i przy okazji połączę to z wycieczką
żeby w polsce nie było porządnego importera, dziś kontaktowałem się z dwoma importerami, u jednego na stronie internetowej widnieje napis importer piw i win, to telefonie okazało się że oni od dwóch lat sprzedają tylko wina
, a drugi może wkrótce przyśle mi to co oferuje... normalnie musiałem wypic piwo kozicowe aby wyrównać ciśnienie krwi 
Comment
-
Jak nie sprubuje to nigdy sie nie dowiem, jeśli ktoś widzi róznice w piwie robionym z naturalnych składników które lezakuje kilka m-cy a masówką która służy jedynie do zalania pały, odmówi sobie sześciu dla jednego dobrego...
na razie muszę poczekac, pozbierać fundusze do skarbonki
Comment
-
Post reklamowy i posty z nim zwiazane zostaly usuniete.
Ps. Nie mam polskich znakow.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment