Nowy pub na Ursynowie tuż koło ronda Płaskowicka.10 kranów /Spirifer , Rowing Jack, Primator/, też na wynos w Petach , choć ceny tych ostatnich są absurdalne /cena piwa w pubie razy 2 czyli większość 26 zł/. Miła obsługa , cicha muzyka /głównie jazz, żadnego łomotu/ w głośnikach, 2 stoliki /na razie/ na zewnątrz. Czynne 11-22. Ogólnie - spokojne, sympatyczne miejsce, które razem z pobliskim Pociągiem do Piwa /czynnym do 24.00/ mogą uczynić popołudnie i wieczór na Ursynowie miłym przeżyciem.
Warszawa, AL. KEN 52, The Beer [zamknięte]
Collapse
X
-
O, Purc marnotrawny wrócił
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Punkt od jakiegoś czasu już nie istnieje. Powodów nie udało mi się wyjaśnić...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
4090 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 734 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 01.05.2025Comment
Related Topics
Collapse
-
Stsounkowo niedawno, bo bodaj przed rokiem otwarty browar restauracyjny. Zarazem w cetrum Ostrowca jak i na uboczu.
W czwartkowe popołudnie zastałem niewielu gości. Oprócz sali restauracyjnej, neutralnej w odbiorze z widokiem na warzelnię i tanki plusem jest także taras wychodzący na bezludną...-
Channel: Świętokrzyskie
-
-
Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....-
Channel: Włochy
-
-
Skusiła nas oferta różnych kraftów na kranach. W przeciwieństwie do Frýdek-Místek, Jiřího Trnky 82, Pivovárek Morava który leży w części Mistek, Pivní Zkušebna jest we Frýdku. Przeszliśmy sobie spacerkiem stamtąd. Do dworca jakieś 2km.
Okolica trochę straszy, bar jest zlokalizowany...-
Channel: Czechy
-
-
Jak podał Heckler w wątku (https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-pivovar-nomad), browar od marca 2023 roku funkcjonuje pod nazwą Pivovar Sever, a jego właścicielem jest Jiri Moravec. Wcześniej w tej lokalizacji mieścił...
-
Channel: Czechy
-
-
Browar resturacyjny ulokowany w centrum Porto, blisko popularnego Mercado do Bolhão.
Przeszklone ściany od ulicy, przestronne wnętrza.
Czynne od 12. do północy we wszystkie dnie tygodnia.
Obsługa szybka i miła.
Zestaw piw za mojej bytności obejmował dziewięć pozycji,...-
Channel: Portugalia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment