Lublin, 1 Maja 53, Cafe Skorpion

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rzeszowiak
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2009.04
    • 1597

A może ktoś orientuje się w jakich godzinach ten lokal otwarty jest w niedziele ?

Comment

• sandacz
      Porucznik Browarny Tester
      • 2007.01
      • 345

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak
      A może ktoś orientuje się w jakich godzinach ten lokal otwarty jest w niedziele ?
      Prawdopodobnie od 14. (na tygodniu od 8.). Nie wiem tylko o której zamykają, po niedawnych zmianach personalnych, czyli dwuzmianowym systemie czasu pracy Pań.
      Po konkrety zadzwoń: (81) 801 11 91.

Comment

• docent
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.10
        • 5205

W Skorpionie braki na szczęście dotyczą wyłącznie nalewaków GŻ. W ostatnią niedzielę Janów był taki, jak go stąd zapamiętałem: świeżutki, treściwy, z piękną pianą. Cena obecnie wynosi 3 pln i nie kojarzę by w jakimś innym mieście Polski można było napić się tak dobrego piwa za taką cenę.
        Zdjęcie baru wrzuciłem do Galerii.
        Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
        Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
        Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
        Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
          Rotterdam, Walenburgerweg 62-B, Café Walenburg / De Hoevebrugsche Bierbrouwerij
          ART
          Lokal znajduje się w części Rotterdam Noord, blisko Rotterdam Centraal (około 550 m).

Mieliśmy w planie odwiedzić Hoevebrugsche Bierbrouwerij ale tak na dobrą sprawę nie ustaliłem czy ten browarek to kontraktowiec czy też warzy (już, jeszcze, w ogóle?) na własnym sprzęcie,...
          2025-09-19, 15:40
        • pebejot
          Włochy, Turyn, Via Jacopo Durandi 13, Birrificio La Piazza
          pebejot
          Browar restauracyjny w północnej części miasta.
          Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
          Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
          Wchodzi się przez dziedziniec,...
          2025-09-21, 21:55
        • ART
          Katowice, Tadeusza Kościuszki 5, Serwis Cafe&Pub
          ART
          Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.

Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?

Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...
          2025-04-30, 18:49
        • heckler
          Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
          heckler
          Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
          2025-07-01, 09:28
        • dadek
          Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
          dadek
          Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
          wczoraj, 01:19
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...