Kupa 3, Omerta
Collapse
X
-
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile -
W nalewakach znowu zmiany:
Irlandzkie Mocne z Krajana
Żywe z Ambera
Miodowe Ciemne z Krajana
Jagiełło Specjal z Jagiełły
Porter z Krajana
Zwierzyniec
W butelkach z nowości - Kopernik z AmberaComment
-
Znowu małe zmiany w piwach lanych:
Żywe Niefiltrowane, Złote Lwy i Koźlak z Ambera
Miodowe z Ciechana
Jagiełło Specjal
zapraszamyComment
-
Za Jagielle mamy Perle, a za Zlote Lwy lejemy Premium z Kormorana.Comment
-
Nie zdążyłem na lane Złote Lwy Jest szansa, że w najbliższym czasie będą w nalewaku? Nie nadążam za zmianami... Może by warto pisać, co planujecie, a nie co lejecie, bo zanim się człowiek pozbiera i przyjdzie, to już nie ma, a tak można by było sobie coś zaplanowaćComment
-
Złote Lwy będą lane pewnie w przyszłym tygodniu. Co do planów, to postaramy się pisać dzień wcześniej co będzie podpięte. Ale czasami różne niespodzianki wyskakują
Na dziś wiemy, że za Perłę będzie Zwierzyniec, za Żywe niefiltrowane - Żywe filtrowane.Comment
-
Na andrzejkowy weekend mamy specjalną niespodziankę Po raz pierwszy w Krakowie i najprawdopodobniej w Polsce lany będzie CIECHAN PSZENICZNY Zapraszamy smakoszy piw pszenicznych i nie tylko. Dodatkowo w nalewakach:
Żywe Niefiltrowane (myślę, że już ok godz. 20 będzie podpięte)
Miodowe z Ciechanowa
Zwierzyniec
Premium niepasteryzowane z Kormorana
Jak się skończy Premium podpięty będzie Jagiełło SpecjalComment
-
czemu ja to dopiero czytam ? teraz pewnie niefiltrowanego już niema ;P
no cóż ;P
osobiście polecam: porter warmiński, porter łódzki, koźlak z ambera oraz oczywiście żywe (niestety niefiltrowanego nie miałem okazji jeszcze skosztować, a wiele dobrego o nim słyszałem)Comment
-
Dotarł do nas Komes z Fortuny, będzie dzisiaj wieczorem.
A w nalewakach:
Koźlak i Żywe z Ambera, Miodowe i Pszeniczne z Ciechanowa, Zwierzyniec z Perły, Specjal z Jagiełły.
ZapraszamyComment
-
Ciechan pszeniczny z kija jest... brak mi słów! Cudownie, pszenicznie pyszny. Lepszy niż w butelce!! Pełen odjazd Nie wiem, czym nas jeszcze Omerta zaskoczy, ale to był strzał w dziesiątkę! Gratulacje!
I nawet się nie czepiam, że nie uprzedziliście wcześniej Na Komesa też wpadnę...Comment
-
Tym razem nowości w butelkach:
Z browaru Grybów: Pilsweiser Strong Beer, Pilsweiser Premium Beer, Pilsweiser Women's Beer,
Z browaru Konstancin: Starodawne
Z browaru Gab: Dragon's Eye, Dragon,s Blood, Blue Grass, Zdrowe
Z browaru Krajan: Porter miodowy
W nalewakach: Irish z Kormorana, Żywe, Miodowe z Ciechanowa, Pszeniczne z Ciechanowa, Premium z Kormorana, Złote Lwy z AmberaComment
-
Zapraszamy na nowości butelkowe z browaru Kormoran:
- Miodne
- Warnijskie - wielozbożowe piwo z orkiszem
W nalewakach: Zwierzyniec, Koźlak z Ambera, Nakielskie Jasne z Krajana, Miodowe z Ciechanowa, Żywe z Ambera, Irlandzkie mocne z KrajanaComment
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment