Witam! Powróciłam do Kalisza po kilku latach nieobecności i zaczęłam szukać miejsc przyjaznych piwu. Do tej pory usatysfakcjonował mnie tylko sklep Alkoflora. Czy wiecie coś więcej?
Kalisz - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Poszukuję portera ze Strzelca/Broka w ilości ok. skrzynki. Ktoś widział go jeszcze gdzieś? W RU dowiedziałem się że od ok. roku nie jest już warzony (sic).
-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Klasyczny angielski pub położony niedaleko katedry i klasztoru w Gloucester, znanych przede wszystkim z tego, że kręcono tam sceny z Harrego Pottera (choć pewnie powinny być znane z innego powodu. Klientela złożona głównie z lokalsów, zróżnicowanych pod względem wiekowym i statusu społecznego,...
-
Channel: Wielka Brytania
-
-
Może ktoś wie gdzie na sieci można dostać gratis jakieś gadżety piwne ? Szukałem ale niestety oprócz tapet i wygaszaczy wszystko płatne.
Pozdrowienia dla wszystkich-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Uprzejmie proszę o identyfikację browarów , miast i ksywek piwowarów którzy stworzyli owe etykiety. Przyjechały one do mnie z ostatnich warsztatów piwnych z Lublina dzięki uprzejmości kolesia. Ich tragiczny stan to efekt odklejania z butelek. Co do jedej etykiety mam prawie pewność skąd...
-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment