HeartLand, Old Red Nose Ale

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • swerd
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.04
    • 39

HeartLand, Old Red Nose Ale

kolejny szturm na Heartland brewery. tym razem z koleżanką która od początku marudziła że chce coronę. na szczeście dała się

ja wziałem Old red Nose Ale- sezonowy produkt

kolor ciemno bursztynowy, przechodzący w brąz
    piana wyraźna, utrzymyjaca się do końca spożywania piwa
    smak słodko gorzki z nutką imbiru, ale nie na tyle żeby powiedziec ze nie ma w nim goryczki
    bąbelków mało. to już chyba rutyna w USA
    zapach bardzo przyjemny , nutka imbiru i pomarańczy kłóci się z czymś gorzkim
    ogólnie barszo milutkie piwo

takie wypiłem 2 po 23 uncje i jeszcze do tego black bavarian lager. ale tego drugiego nie oceniam, gdyż moje kubki smakowe mniej juz działały
    cena za 23 uncje 7.50+1$

mieszkającym w NY bardzo polecam lokal 127W 43st, przy times square

Click image for larger version

Name:	DSCN5942.JPG
Views:	1
Size:	18,7 KB
ID:	2076521
    z importowanych piw najchętniej TYSKIE

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Słowacja, Koszyce, Zbrojnicna 2, Red Nose Pub
    e-prezes
    W sumie największy wybór piw - 26 kranów. Niemniej wystrój taki sobie. Wchodzimy przez ogródek, gdzie jest kilka szerokich stołów a w środku salka z dziwnie usytuowanym barem. Zapewne to jak w Corvus tylko na lato - wejście przez ogródek. Strefa dla palących razem, więc mało komfortowo....
    2019-09-08, 16:54
  • dadek
    Niemcy, Mönchhagen, An der Postsäule 1, Maennerhobby Brennerei&Brauerei
    dadek
    Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
    2025-08-20, 03:14
  • darekd
    Wrocław, Zwycięska 14cc/b, Lobster Concept Store
    darekd
    Całkiem nowy lokal na wrocławskich Partynicach związany z Lobsterem.

Na ok. 20 kranach również piwa z innych browarów, w lodówce dodatkowo oprócz Lobstera widziałem m.in. Łażany, Schlenkerlę, belgijskie lambiki i krieki i inne.
    Jest też lana kombucha robiona na miejscu....
    2025-03-23, 23:45
  • Shedao
    Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
    Shedao
    Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
    2025-01-07, 14:02
  • ART
    Nepo, Crazy Lines #58 Elani
    ART
    jeden z miliona Nepowych wypustów. Wziąłęm bo chciałem sprawdzić jak się sprawdził chmiel Elani w tym single hopie.

Hazy Double IPA, 7.1 abv, 18 ekstr,

skład podany: Słód jęczmienny, pszeniczny, owisany i płatki pszenne, owsiane. Na ecie klasyczne niemal już bohomazy.
    2024-12-07, 18:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...