Zoltners, Oriģinālais

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4591

Zoltners, Oriģinālais

Barwa miodowa, piwo lekko mętne. Ciut za wysokie wysycenie. Piana: zero. Słodowe, ale sprawia wrażenie pustego i jednocześnie wypełniającego żołądek. Przy takich parametrach (E: 15, A: 5,3%) jest to odczucie co najmniej niepożądane.
    Nie moja bajka, piwo słabe.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Gruzja, Tbilisi, Irakli Abashidze 22, Number 8 Craft Beer Club
    pebejot
    Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
    Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
    2024-07-01, 05:24
  • dyczkin
    Krajan, Kujawianka miodowa
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2019-10-10, 19:22
  • dadek
    Niemcy, Middelhagen, Dorfstraße 20, Braugasthaus Zur Linde
    dadek
    Wieś Middelhagen znajduje się na najbardziej wysuniętym na wschód półwyspie Rugii o nazwie Mönchgut. Dojechać tu można w kilka minut autobusem 21 lub 29 (3 przystanki) z Göhren - końcowej stacji kolei wąskotorowej (rozstaw szyn 750 mm) Rügenische Bader Bahn. Jej linia zaczyna się w Putbus...
    2025-09-09, 01:22
  • Prusak
    Pinta, Molto Bene
    Prusak
    Italian PIls z Pinty o parametrach E: 12, 0 Blg i A: 5, 5%
    Piłem bezpośrednio po włoskim pilsie z Zakładowego, więc porównanie narzucało się samo.
    Zarówno z puszki jak i ze szkła piękny chmielowo-ziołowo-kwiatowy zapach,
    Z pianą nie najlepiej, nie jest zbyt wysoka, opada...
    2025-09-06, 22:55
  • Prusak
    Dziki Wschód, Chmielowy Klasyk
    Prusak
    E: 10, A: 4,0%
    Nie wiem, co poszło nie tak w tym kolejnym klonie lekkiego piwa o tych samych parametrach od Dzikiego Wschodu.
    Kolorek jasny, słomkowy i piana O. K.
    W zapachu wyraźnny chmiel ziołowo-pikantny z niepokojącymi akcentami siarki i cebuli.
    W smaku również dominuje...
    2025-09-01, 20:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...