No to wtopa kolegi z galerii w takim razie. A w ogóle to trzeba by połączyć 5 browarów z VP i RU w jedną nową grupę piwowarską "Van Pur Łomża Browary".
Uprzejmie wnioskuje o nazwanie tego piwa "Kormoran". Nie wydaje się to logiczniejsze? Wiem, że zbitka Kormoran, Kormoran jest niefortunna ale jak pojawi się kolejny jego klon nazwany Jasne Pięciokroć Chmielone to będziemy dopisywać kolejne piwo?
Uprzejmie wnioskuje o nazwanie tego piwa "Kormoran". Nie wydaje się to logiczniejsze? Wiem, że zbitka Kormoran, Kormoran jest niefortunna ale jak pojawi się kolejny jego klon nazwany Jasne Pięciokroć Chmielone to będziemy dopisywać kolejne piwo?
W tej sprawie pisz bezpośrednio do ARTa - na PW lub w temacie zgłaszania błędów i usprawnień.
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
Starałem się znaleźć w necie coś na temat tego tajemniczego piwa. Nazwa piwa występuje tylko w jednym medium - gazetce Biedronki. Czyli rzeczywiście "unique". Czemu "imperiale" nie wiadomo, gdyż piwo ma 14% ekstr. i 5,8 alk.
W Czerniowcach od 1991 roku działa browar restauracyjny o nazwie Nasze Piwo, przez miejscowych zwanych Bawarią. Sukces komercyjny tego przybytku, opisanego już na forum - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-czerwonoarmij...
Comment