Browary Warmińsko-Mazurskie Jurand - Faustus piwo pszeniczne; alk. 6% obj.; głupim a modnym zwyczajem ekstraktu nie podano.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
-
-
Ileż jeszcze razy ta sensacyjna informacja będzie się pojawiać w tym temacie?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Juby_piwoszFaustus piwo pszeniczne, alk. 6%
Herrnbräu Bürgerliches Brauhaus, Faustus (dla BWM Jurand)Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Tańcowane pils i Tańcowane Mocne
Zakupiłem dzisiaj takie dwa piwa w sklepie Piwowar w Lublinie.
Tańcowane Pils ma alk. 4,1% obj.natomiat Mocne alk.7,2 obj.
Wyprodukowano przez Royal Unibrew Polska Sp.z o.o.
ul.Armii Krajowej 30-150 KrakówComment
-
A zaglądało się do dziennika piwnego czy aby takie piwo już jest? Jeżeli nie to najpierw się sprawdza a potem głupoty wypisuje.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckZakupiłem dzisiaj takie dwa piwa w sklepie Piwowar w Lublinie.
ul.Armii Krajowej 30-150 KrakówLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Przecież są dodane - Jędrzejów. Co najwyżej Pilsowi można obniżyć woltaż, bo do tej pory w bazie jest jako 4,3%Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckZakupiłem dzisiaj takie dwa piwa w sklepie Piwowar w Lublinie.
ul.Armii Krajowej 30-150 Kraków
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nie zagladało się .I co z tego? Dla mnie to nowe piwa.Sprawdziłem w liscie piw i jakoś nie widziałem.Natomiast moze rozwiniesz temat,dlaczego głupoty wypisuję,bo jakoś nie bardzo rozumię?Coś Ci sie nie zgadza?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotA zaglądało się do dziennika piwnego czy aby takie piwo już jest? Jeżeli nie to najpierw się sprawdza a potem głupoty wypisuje.Comment
-
Kiszot, zluzuj, takiej zachęty doprawdy nikt tu nie potrzebuje.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotJeżeli nie to najpierw się sprawdza a potem głupoty wypisuje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Głupoty bo wypisujesz stare piwa jako nowe.I jeszcze piszesz,że sprawdzałeś.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckNie zagladało się .I co z tego? Dla mnie to nowe piwa.Sprawdziłem w liscie piw i jakoś nie widziałem.Natomiast moze rozwiniesz temat,dlaczego głupoty wypisuję,bo jakoś nie bardzo rozumię?Coś Ci sie nie zgadza?
Pomyśl,nigdy nie piłem Żubra.Nagle zobaczyłem go w sklepie i..........wpisałem jako nowe piwo.Twoje zdrowie
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Jakbym się dopatrywał czegoś zabawniejszego. Otóz dowiedzieliśmy się, że w Krakowie powstał nowy browar przy ul. Armii Krajowej.Comment
-
Napiszę jeszcze raz,bo widzę ,że KISZOT sie tylko nie myli ale i wszystko wie.Ot,taki omnibus browar.biz.-owy,który doskonale ocenia co jest głupotą ,a co nie.BRAWO!BRAWO!.Sprawdzałem - zmylił mnie ADRES na kontretykiecie i jak napisalem wyżej nie skojarzyłem tego piwa z Jedrzejowem.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotGłupoty bo wypisujesz stare piwa jako nowe.I jeszcze piszesz,że sprawdzałeś.
Pomyśl,nigdy nie piłem Żubra.Nagle zobaczyłem go w sklepie i..........wpisałem jako nowe piwo.Twoje zdrowie
Comment
-
Royal Unibrew, prawdopodobnie Koszalin.
Górskie Super Mocne - nowa etykieta i "woltaż" - 9,5%Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Kiszot wszystkiego nie wie ale zanim coś napisze to stara się to zweryfikować i jeżeli się c.... to nie obraża innych.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckNapiszę jeszcze raz,bo widzę ,że KISZOT sie tylko nie myli ale i wszystko wie.Ot,taki omnibus browar.biz.-owy,który doskonale ocenia co jest głupotą ,a co nie.BRAWO!BRAWO!.Sprawdzałem - zmylił mnie ADRES na kontretykiecie i jak napisalem wyżej nie skojarzyłem tego piwa z Jedrzejowem.
Napisz jeszcze jak to sprawdzałes w dzienniku? czyżby był nowy browar w Krakowie jak to Abernacka napisał? Bo później wychodzą takie kwiatki jak z Faustusem przy Jurandzie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
kontynuujcie tą dyskusję gdzie indziej. sprawa została wyjaśniona i nie ma tu więcej miejsca na dyskusję w tej kwestii.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotKiszot wszystkiego nie wie ale zanim coś napisze to stara się to zweryfikować i jeżeli się c.... to nie obraża innych.
Napisz jeszcze jak to sprawdzałes w dzienniku? czyżby był nowy browar w Krakowie jak to Abernacka napisał? Bo później wychodzą takie kwiatki jak z Faustusem przy Jurandzie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment