Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2007-09-02, 16:23.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
No więc własnie zgłosić chciałem (a nie nawijać) bo w bazie nie znalazłem ... chyba, że baza jest gdzie indziej
...ale spoko, nastepmnym razem wyrwę się przed szereg dopiero po przeczytaniu każdego posta na forum. Przepraszam.
Comment
-
Dałam Ci linki, które wyszukałam korzystając z wyszukiwarki do temetów z bazy. Nie musisz czytać wszystkiego - wystarczy, że poszukasz.No więc własnie zgłosić chciałem (a nie nawijać) bo w bazie nie znalazłem ... chyba, że baza jest gdzie indziej
...ale spoko, nastepmnym razem wyrwę się przed szereg dopiero po przeczytaniu każdego posta na forum. Przepraszam.
A baza jest gdzie indziej, bo to piwo nie było warzone przez Juranda, tylko dla Juranda, co w tym wątku, chociażby, wspominane już było setki razy.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2007-09-02, 16:42.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Za linki dziękuję, co do szukania fakt - mogłem sie bardziej postarać, ale jestem tu trochę świeży (generalnie jezeli chodzi o fora to mało kumam
) - takze trochę wyrozumiałości poproszę. Faustus - fakt - przyjrzałem sie uważnie etykiecie - gdybym to zrobił wcześniej, nie zajmowałbym miejsca. Pozdrawiam.
Comment
-
Nie jest to polskie piwo, dlatego nie ma go w bazie, ma za to swój temat. Na pocieszenie weź przejrzyj wstecz wątek, w którym właśnie piszemy i policz ile razy to już był zgłaszany brak Faustusa.Moze troche w oderwaniu od poprzednich wątków, ale chyba w dobrej kategorii... jak widzę wszelkie polskie pszeniczniaki pojawiające się na rynku powodują niemały wzrost pobudzenia wśród forumowiczów browar.biz ... jest natomiast na rynku (pół roku przynajmniej) )taki Faustus - bardzo przyzwoity pszeniczniak sygnowany przez browar Jurand, a w całym browar.biz delikatnie mówiąc skompo o tym piwku ... zastanawiam się czemu?
No chyba, że ja jestem jakis niepełnosprytny i nie mogę nic o tym zacnym wajcenia dorwać
Comment
-
Tak się zastanawiam, z czego wynikają problemy choćby z przeglądaniem tematów i mam wrażenie, że problem leży w hybrydowym lub nieliniowym wyświetlaniu postów. Rozwiej moje wątpliwości, ale jaki sposób wyświetlania masz ustawiony?Comment
-
Połczyn
Romper premium strong
alk. 6,2%
butelka typu PET, poj. 1 l.
Na etykiecie napisano, że data przydatności na butelce. Mimo założenia okularów owej daty nie zauważyłem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Swojskie jest piwem jasnym, co do piw aromatyzowanych to jest aromatyzowane gotowe piwo naturalnymi aromatami. Nie pytaj się jakie to są naturalne aromaty, tak mi powiedziała córa właścicieli, która mnie obsługiwała (piwo sprzedawała, uprzedzam niestosowne pytanio-komentarze
)
Sorry, że tak późno odpowiadam ale sam nie znałem odpowiedzi. Pytałem się dopiero podczas dzisiejszej wizyty w browarze."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Gold Caramel Classic - Łódź
Ja wiem, że nie jest to nowe piwo (jako karmelek łódzki), ale wartym jest dla mnie odnotowanie faktu, że w osiedlowej Biedronce w Bialymstoku to piwo jest dostępne w wersji puszkowej:
Gold Caramel Classic - piwo ciemne, dosladzane, karmelowe; alkohol do 0,5% obj.
Skład: woda, słód jęczmienny, cukier, chmiel.
Ciekawa alternatywa dla wszechobecnego Karmi
Comment
-
Comment
-