"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Mam wrażenie, że kiedyś ktoś coś źle odczytał, bo widzę błąd, którego wcześniej nie było.
Zodiak - Lew Mocne, ma tak jak to było wcześniej 7,8% alkoholu. Proszę nie mylić z piwem Mocne, które ma 7,0%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Mam wrażenie, że kiedyś ktoś coś źle odczytał, bo widzę błąd, którego wcześniej nie było.
Zodiak - Lew Mocne, ma tak jak to było wcześniej 7,8% alkoholu. Proszę nie mylić z piwem Mocne, które ma 7,0%
Rozmawialiśmy o tym piwie w postach #852 do #858. Nie jestem w stanie weryfikować wszystkich zgłaszanych zmian.
Myszon był pewien, wiec może wtedy zmieniono, a teraz powrócono do poprzednich parametrów.
W weekend wprowadzę zgłoszone zmiany.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Tegoroczny ( w spożywaniu bo uwarzony w zeszłym) Koźlak z Majera ma 17,5% ekstraktu i 7% alko.
Zmieniono. Jak znowu coś namącisz daj znać, ponownie zmienimy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza
CK Dunkel - 14,5 i 7, za stroną browaru.
Parametry dodano.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Mam wrażenie, że kiedyś ktoś coś źle odczytał, bo widzę błąd, którego wcześniej nie było. Zodiak - Lew Mocne, ma tak jak to było wcześniej 7,8% alkoholu. Proszę nie mylić z piwem Mocne, które ma 7,0%
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
W miasteczku Jince dawny Pivovar Vilém od początku roku 2020 zmienił właściciela, oraz zmienił nazwę. Całość przejął dawny kontraktowy browar
Malý Janek i właśnie pod tą nazwą obecnie działa. Generalnie jest to większy kompleks w którego skład wchodzi-restauracja, hotel i browar. ...
Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
Comment