[Admin: dyskusja wydzielona z wątku o łomżyńskim Złotym Kurze: http://www.browar.biz/forum/showthre...?threadid=1233]
Piłem ostatni,i prawdę mówiąc liczyłem na coś więcej.Bardzo cieniutkie było.W ciemno postawiłbym ,że to 9.No i jestem zaskoczony na minus.Butelka Euro a na krawatce pisze,że bezzwrotna
Piłem ostatni,i prawdę mówiąc liczyłem na coś więcej.Bardzo cieniutkie było.W ciemno postawiłbym ,że to 9.No i jestem zaskoczony na minus.Butelka Euro a na krawatce pisze,że bezzwrotna

Gdzie kraje bogatsze od Polski skupują nawet puszki.
) zaniosłem z wieloma innymi różnymi do Intermarche. "Pani" (młoda siksa) nie chciała wziąć coś ok. połowy z tego co przyniosłem ("tego nie sprzedajemy!"). Przy tym zrobiła się taka pewna, że postawi na swoim aż zaczęła mnie traktować po hamsku. Nie pozostałem dłużny: "To odklej sobie etykiety i będziesz miała takie jakie sprzedajesz. A jak nie to za pięć minut dzwonię po (tu padło nazwisko właściciela tego sklepu)". Zadziałało! Bez słowa butelki przyjęła, kasę wypłaciła. Teraz chodzę właśnie tam oddawać butelki
Comment