Medeah chyba ktoś Ci dał złe info bo wczoraj w pracy ja siedzialam prawie do 17 a wiem, że kolega siedział do 18 więc ochroniach musiał Cie wprowadzić w błąd.
Pozdrawiam.
warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Bo rozumiem, że spożycie to nastąpi dopiero w uroczystej chwili Świąt
Ja tam nie czekałem do świąt i od razu spożyłem. Nie przepadam za porterami, ale ten jest ok. Ładny kolorek, smaczny, piana słaba. Wyważony smak, nie za bardzo wytrawny. Gdzieś 4+.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
Tak się zastanawiam, jaką ja mam szansę - jako Krzyżak - załapac się na jedną flaszeczkę?
Mogę się dopisac do Poznania bądź gdziekolwiek, ale co dalej?
Ma ktoś może jakąś radę?
Chyba, że ktoś z Trójmiasta miałby jedną więcej w zapasie...
Co to jest 250l piwa ?? Sama się nie dowiadywałam o dokładną ilość więc wam nie odpowiem na to pytanie.
O cenie dyskutować nie będe bo gdyby ode mnie to zależało to z pkt widzenia marketingowca uplasowałabym ją jeszcze wyżej Bo do tego piwa nie należy podchodzić tylko z perspektywy kosztów ale i wartości pozamaterialnych.
Chyba tacy specjaliści i smakosze jak wy wyczujecie różnice między zwykłym porterem a leżakowanym przez 25 miesięcy
Co do szansy na zakup dla tych z małych miast to rozmawiam z prezesem o możliwości kupienia Portera przez Internet.
Pancernik mi też miło było Cię poznać i chyba wydałam Ci za dużo pieniędzy ale dopiero co weszłam do pracy i jeszcze spałam
warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Ja tam nie czekałem do świąt i od razu spożyłem. Nie przepadam za porterami, ale ten jest ok. Ładny kolorek, smaczny, piana słaba. Wyważony smak, nie za bardzo wytrawny. Gdzieś 4+.
Ktoś otworzył Portera!! Bo każdy kto do mnie przychodzi mówi, że mu szkoda otwierać i powoli traciłam nadzieję, że się dowiem jak smakuje
Co to jest 250l piwa ?? Sama się nie dowiadywałam o dokładną ilość więc wam nie odpowiem na to pytanie.
Ja nie twierdzę, że 250 litrów to dużo, zastanawia mnie tylko, ile jeszcze tych litrów będzie. Prosiłabym o zorientowanie się w tej sprawie. Im bardziej masowy produkt, tym mniejsza jego wartość kolekcjonerska
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annetka
O cenie dyskutować nie będe bo gdyby ode mnie to zależało to z pkt widzenia marketingowca uplasowałabym ją jeszcze wyżej Bo do tego piwa nie należy podchodzić tylko z perspektywy kosztów ale i wartości pozamaterialnych.
Jakbym podeszła do niego z perspektywy tylko kosztów, to bym go nie zamawiała Natomiast cena, porównawczo do piw dostępnych na rynku - zagranicznych, bo polskich takich nie ma - jest, sama przyznasz - wysoka. Tak jak napisałam w innym poście - ja płacę za butelkę i NUMEREK, więc chciałabym wiedzieć, ile tych numerków jest. Bo Waszego wyleżakowanego 2 lata portera sama osobiście posiadam w piwnicy, tylko w zwykłym opakowaniu
Chyba tacy specjaliści i smakosze jak wy wyczujecie różnice między zwykłym porterem a leżakowanym przez 25 miesięcy
Co do szansy na zakup dla tych z małych miast to rozmawiam z prezesem o możliwości kupienia Portera przez Internet.
Pancernik mi też miło było Cię poznać i chyba wydałam Ci za dużo pieniędzy ale dopiero co weszłam do pracy i jeszcze spałam
Kruca-bomba! Sorka, ale ja też nie liczyłem kasy... Na pewno nie spałem, miałem w końcu za sobą jakieś 40 km za kierownicą mikrej Nysy (Łazy-Ursynów-Gocław-Praga-Targówek tzw. przemysłowy).
Co do ceny - jestem z Tobą! To piwo ma już teraz wartość historyczną i kropka.
Byliśmy ok 19.00- nadal nie było porterów. Najprawdopodobniej będą do odbioru dopiero w dniu jutrzejszym.
no tak. pracowalem za dlugo i sadzilem ze moge sie spoznic do sklepu nawet, ale jak sie okazuje, przez to odebralem portera juz wczoraj. znaczy sie okolo 21.40.
pogawedzilismy z obsluga i szefem, wyjasnil dlaczego wczoraj byl nieobecny (jak bede nastepny raz do czech jechal to w jakuszycach postoj na lanego ciechana obowiazkowo ) i koniec koncow, zaplacilem, odebralem, zle przwozilem i oderwalem plombe, potem przyjrzalem sie flaszkom i postawilem na szafie. i dumam nad okazja. i dumam. i dumam....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Czyli krótko mówiąc ci z małych miast od początku nie mieli szans go dostać?
daleko posunięte wnoiski Jutro przychodzi informatyk do browaru, który ma zmienić coś w skrypcie sklepu internetowego i będzie wtedy dostępny dla kazdego.
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę.
Na obrzeżach Zlina w jednej z ciasnych, wąskich uliczek stoi dom Martina. Niestety nie mieliśmy przyjemności poznania samego szefa, ale za to poznaliśmy...
Firmowy pub kowieńskiego browaru Genys, zlokalizowany na końcu reprezentacyjnej alei miasta tuż przy kościele św. Michała Archanioła
Sam browar znajduje się 5 km dalej nad Niemnem.
Jest to pub, w którym można jarać zarówno wewnątrz jak i w ulicznym ogródku, gdzie są bardzo...
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
Comment