Ja będę balował w naszej klubowej knajpie. Mamy knajpe i dużą salę bankietową
)
)

. Teraz kombinuję Kutna Hora , Liberec bo w Pradze ceny noclegów są zastraszające lub ewentualnie Kudowa Zdrój.
czyli ... nocne oglądanie telewizji! Zakupię trochę piwka, zmiksuję z winkiem musującym, zapuszczę muzyczkę i będzie przyjemnie. A jak dopadnie mnie ułańska fantazja, to i na plażę pójdę pooglądać fajerwerki...
czyli ... nocne oglądanie telewizji! Zakupię trochę piwka, zmiksuję z winkiem musującym, zapuszczę muzyczkę i będzie przyjemnie. A jak dopadnie mnie ułańska fantazja, to i na plażę pójdę pooglądać fajerwerki...
Zatem póki co bezplanowa Marusia i bezplanowy Slavoy planują coś z bezplanowym Ironem i jego małżonką. 
Ponoć przyjdą jacyś, nazwijmy to, czynni muzycy, więc może być ciekawie (jak będą próbowali wyrzucić mnie zza bębnów, to najpierw powiem, że moje i mam prawo, a później w razie czego będę głośno grał i udawał, że nie słyszę
). Dzisiaj wyciszaliśmy pokój - na ścianach wieszaliśmy gustowne koce w kolorze ogólnym, a pod sufitem instalowaliśmy pajęczynę ze sznurków, która ma przytrzymywać izolację górną, czyli jakieś stare firanki.
Comment