BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102
...to widocznie grali tam sami Anglicy!?
Ale tak poważnie to nie należy żerować na cudzym nieszczęściu tylko trzeba zabrać się do roboty!
Te same błędy popełniane od ponad 3 sezonów należy jak najwcześniej wyleczyć albo ,jeśli p.Nawałka nie czuje się na siłach to niech odda drużynę w lepsze ręce albo przynajmniej obetnie sobie i zawodnikom wynagrodzenie za spartaczone mecze bez walki.
Dla jednych nieszczęście a dla innych szczęście, w tym jest równowaga. Mnie cieszy jak takie zespoły odnoszą sukces. W barażach kibicowałem Islandii i bardzo szkoda że nie weszli do mundialu, chyba nawet większa niż naszych.
A co do Nawałki, to widziałem jego Dossier w jednej z telewizji, a ponieważ była to telewizja publiczna to całość wyglądała mniej więcej tak:
Weźmiesz się piiiii do roboty, jak piiii to piiiiii się piiiiii piii ...wa mać. Piiii, piiii.
Taka dyktatura zmobilizuje kopaczy ze środka tabeli ekstraklasy a nie reprezentantów którzy na co dzień mają do czynienia np. z Kloppem czy Wengerem.
Autorytetu Nawałka nie ma i mieć nie będzie, dlatego na wybór selekcjonera trzeba znów poczekać 2 lata.
Swoją drogą ciekawe ilu jest bramkarzy, którzy w repertuarze mają taki wachlarz klopsów - nie trafienie w toczącą się piłkę, wpuszczenie za kołnierz zagrania od bramkarza przeciwnika i widowiskowa acz nieskuteczna kiwka?
Wiara w autorytet skraca drogę poznania i uwalnia nas od wysiłku - Święty Augustyn
Władza, która nie istnieje dla wolności, nie jest władzą, tylko przemocą - J. Acton
Robienie własnego piwa to fun, picie własnego to już lekka megalomania - Seta :D
Swoją drogą ciekawe ilu jest bramkarzy, którzy w repertuarze mają taki wachlarz klopsów - nie trafienie w toczącą się piłkę, wpuszczenie za kołnierz zagrania od bramkarza przeciwnika i widowiskowa acz nieskuteczna kiwka?
No ale mamy też pozytywną stronę. Ten bramkarz odcisków na tyłku od siedzenia na ławce nie ma. Legenda Celticu a potem też nie było dużo gorzej. Przydomek "King Artur" nie wziął się znikąd.
Nie będę już pastwił się nad pewnym forumowiczem o bawarskim nicku, który rzucał się po mnie kilka miesięcy temu jak prorokowałem kompromitacje legiuni w pucharach, ale trudno dziwić się, że liga polska jest niżej w rankingu od haitańskiej, skoro dominator z tej ligi w LE dostaje 5 meczów w plecy bez zdobycia bramki.
Ale kompromitacja na wyższym poziomie jest bardziej zauważalna, a więc paradoksalnie bardziej kompromitująca. Śląsk przegrał i sprawa zaczęła przysychać, Legia wciąż ciągnie swój serial. Muszę powiedzieć, że takiej katastrofy się nie spodziewałem.
Ciekawe czy Legia zdobędzie gola w tej fazie LE. Jesli udałoby się z Apollonem choćby zremisować to myślę, ze zawodnikom należą się premie - wszak to sporo ponad cel minimum.
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
Comment