BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wiara w autorytet skraca drogę poznania i uwalnia nas od wysiłku - Święty Augustyn
Władza, która nie istnieje dla wolności, nie jest władzą, tylko przemocą - J. Acton
Robienie własnego piwa to fun, picie własnego to już lekka megalomania - Seta :D -
A postponowano? Jeszcze przed losowaniem?
Kompleks w czystej formie masz post powyżej mojego.Comment
-
Odnośnie tych kompleksów to mam je zatem wobec całej ligi. Czy to Legia, Śląsk, Wisła, Ruch... i tak wszyscy się zbłaźnią w pucharach.
Kolega Bayern71 widocznie wyczytał w Bravo Sport, że w tym roku to się zmieni.Comment
-
Co za różnica czy przed losowaniem czy po? Jeśli żadna polska ekipa nie zakwalifikowała się do LM od 1996 roku, to dzięki zwykłej statystyce można zakładać z dużym prawdopodobieństwem, że scenariusz jaki przedstawił Rzeszowiak się sprawdzi. Nie mam nic przeciwko temu, żeby Legii udało się przełamać ten impas. Lepiej. Byłbym pełen uznania, tak samo jak byłem w przypadku Lecha i jego występów w LE 10/11. W tym miejscu należy zaznaczyć, że nie jestem sympatykiem żadnej z tych drużyn. Wręcz przeciwnie - nie przepadam za nimi. W każdym razie Mistrzostwo Polski nie wzbudza u mnie żadnych emocji. Wiarygodnym sprawdzianem dla naszych drużyn są właśnie europejskie puchary. W rozgrywkach na tym szczeblu wychodzi ile ta korona jest warta.Comment
-
Nie wiedziałem gdzie to umieścić - w piłce nożnej czy w dowcipach. Koniec końców zdecydowałem się na pierwszą opcję, bo może aż takie śmieszne nie jest. Znalezione na jakimś blogu związanym ze sport.pl.
Czysta matematykaComment
-
Widzieliście serię karnych w meczu Hiszpania - Włochy w Pucharze Konfederacji? Myślałem, że do rana będą strzelać, co wykonanie, to idealne - albo blisko obok słupka, albo wysoko, albo bramkarz kompletnie zmylony, albo podcinka. Dobrze że jeden się wyłamał i palnął w trybuny, zachowałem wiarę w omylność ludzką.Comment
-
Widziałem - faktycznie tak precyzyjnie egzekwowanych jedenastek nie oglądałem już dawno ... Casillas kiedyś był specem od obrony karnych - a wczoraj w wielu sytuacjach bezradny, nawet nie ruszył z miejsca - cóż, latka lecą
Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
-
Zawsze zastanawiałem się co trzeba robić przy kompie i jakimi ścieżkami łazić, żeby trafiać na takie filmiki?
Wiara w autorytet skraca drogę poznania i uwalnia nas od wysiłku - Święty Augustyn
Władza, która nie istnieje dla wolności, nie jest władzą, tylko przemocą - J. Acton
Robienie własnego piwa to fun, picie własnego to już lekka megalomania - Seta :DComment
-
Zastanawiam się, jaki jest sens wysyłania takich nieudaczników za granicę. Gra Legii to już nawet nie kompromitacja, to zwykły obciach .Gdyby przeciętny człowiek tak pracował, jak oni grają, to w Polsce nie udałoby się wyprodukować nawet prostego kija o długości większej niż jeden metr. Dziwię się, że ktokolwiek chce płacić na tych głąbów chociaż jedną złotówkę.Comment
-
E tam. Nie znasz się. Zaraz kolega Bayern wyjaśni Ci, że się skompromitowałeś swoją wypowiedzią. Stracona bramka to element taktyki. Pozwoliła wydobyć skrywane pokłady motywacji.Comment
-
Legia w I połowie grała jak ostatnie dziady, muszę się zgodzić. Ale byłem dziwnie spokojny, że po przerwie się ogarną i tych drwali stukną. Jednak taki pierwszy mecz o stawkę po letniej przerwie zawsze jest trudny i to było widać.Zastanawiam się, jaki jest sens wysyłania takich nieudaczników za granicę. Gra Legii to już nawet nie kompromitacja, to zwykły obciach .Gdyby przeciętny człowiek tak pracował, jak oni grają, to w Polsce nie udałoby się wyprodukować nawet prostego kija o długości większej niż jeden metr. Dziwię się, że ktokolwiek chce płacić na tych głąbów chociaż jedną złotówkę.Comment