Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Zdrowie Jurka Dudka
, który (jak zawsze powtarzam) urodził się w Rybniku, w tym samym roku co ja i w tym samym szpitalu nawet!

, który (jak zawsze powtarzam) urodził się w Rybniku, w tym samym roku co ja i w tym samym szpitalu nawet!

Potem udał się do szatni w asyście policji. Szkoda, że kibice nie utłukli gada, byłoby o jednego przekręciaża mniej.
. Zastanawiałem się skąd u niego taki pomysł na "pajacyki" na linii bramkowej. I przypomniał mi się odcinek "Mamy Cię", gdy ekipa Szymona Majewskiego wkręcała Dudka. Był tam gość czy też kelner, który był fanem a zarazem początkującym bramkarzem i właśnie takie dziwne ruchy przed naszy Jurkiem wykonywał co mocno rozbawiło naszego reprezentacyjnego goolkipera i dostał od niego na pamiątkę rękawice.

jak on to obronił 
Wszystko już zostało napisane, więc w skrócie: mecz świetny, emocje niesamowite, Dudek super, a po za tym podwójna satysfakcja, że Milan dostał w kuchnę.
Niech tak grają dalej, to na trybunach będzie z 4000 kibiców i będzie piknik zamiast atmosfery...Aaa ciekawostką był fakt pojawienia się kibiców( ekipy hools)Zagłębia w sile 45 osób.
Comment