Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Gdyby to były wyrównane zespoły to tak.Ale Alkmaar jest nieporównywalnie słabszym zespołem(organizacyjnie,finansowo,kibicowsko,histo rycznie) niż Ajax.Więc sytrata 4 goli na rzecz Alkmaaru to jest to dla mnie pogrom.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Im wszystkim się wydaje, że są zabawni. Głównie przez szczerzenie zębów i głośne chachacha. W ogóle za dużo w tym magazynie towarzyskich pogaduszek jak przy kuflu piwa a za mało rzetelnej analizy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąCzy was też denerwuje ten bubek w okularach z magazynu ekstraklasy w TVN, któremu wydaje się, że jest zabawny?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Nie widzę problemu, możecie przecież tego nie oglądać. Ja obejrzałem to tylko raz i podziękowałem.
Bramki, udane obrony, faule i błędy sędziów znajdę przecież na wielu portalach internetowych. Zresztą na co tu patrzeć. Już Pomarańczowa Alternatywa jest ciekawsza od Pomarańczowej Kopaniny.
Zresztą kto ogląda program o niczym prawie o północy w niedzielę?
Chyba tylko studenci, ci co idą na drugą zmianę i ... właściciele TVN-u.
ps. a kto załapał się na experta po tym jak Wdowczyk trafił do Legii?bla bla blaComment
-
Polska ma szansę otrzymać, wraz z Ukrainą, prawa do organizacji finałów mistrzostw Europy w 2012 roku – powiedział prezydent Europejskiej Unii Piłkarskiej (UEFA) Lennart Johansson, który od piątku przebywał z wizytą w naszym kraju - czytamy w Życiu Warszawy.
– Polska ze względu na piłkarskie tradycje jest jedną z ważniejszych federacji zrzeszonych w UEFA. Jeśli spełnicie wszystkie warunki, zbudujecie nowe stadiony, będziecie mieli dobre drogi i niezbędną infrastrukturę, to macie szansę na organizację wraz z Ukrainą mistrzostw Europy w 2012 r. – zapewnił szef UEFA Lennart Johansson, który w sobotę w Kutnie spotkał się z polskimi dziennikarzami. – Musicie także zadbać o ładną pogodę – dodał żartobliwie, spoglądając w stronę obecnego na sali prezentera pogody w TVN Tomasza Zubilewicza.
Buuuhhhhhhaaaahahahhahahhahhahahhahha
To chyba jest angram od 2210 r.bla bla blaComment
-
To prawda, robią z tego jakiś wieczór z wampirem - wczoraj dali Bednarzowi, ponoć zapalonemu myśliwemu, strzelbę do rozłożenia.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumIm wszystkim się wydaje, że są zabawni. Głównie przez szczerzenie zębów i głośne chachacha. W ogóle za dużo w tym magazynie towarzyskich pogaduszek jak przy kuflu piwa a za mało rzetelnej analizy.
Wzorem dla mnie są tutaj Smokowski z Twarowskim z Canalu +. Też dowcipkowali, ale robili to z klasą... Fajnie się też przekomarzali z Witem Żelazką.
Comment
-
Ja oglądałem i o 5.50 wstawałem do pracy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatZresztą kto ogląda program o niczym prawie o północy w niedzielę?
Chyba tylko studenci, ci co idą na drugą zmianę i ... właściciele TVN-u.
ps. a kto załapał się na experta po tym jak Wdowczyk trafił do Legii?
Załapał się Jacek Bednarz.Comment
-
No to panowie DW i JB zamienili się poniekąd rolami. Poniekąd, bo Wdowczyk na dyrektora sportowego się nie załapał.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZałapał się Jacek Bednarz.
Widać z tego, że nastąpiły zwykłe przesunięcia kadrowe, bo pracodawca obu panów wciąż jest ten sam.bla bla blaComment
-
Niech się łudząPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatPolska ma szansę otrzymać, wraz z Ukrainą, prawa do organizacji finałów mistrzostw Europy w 2012 roku – powiedział prezydent Europejskiej Unii Piłkarskiej (UEFA) Lennart Johansson, który od piątku przebywał z wizytą w naszym kraju - czytamy w Życiu Warszawy.
– Polska ze względu na piłkarskie tradycje jest jedną z ważniejszych federacji zrzeszonych w UEFA. Jeśli spełnicie wszystkie warunki, zbudujecie nowe stadiony, będziecie mieli dobre drogi i niezbędną infrastrukturę, to macie szansę na organizację wraz z Ukrainą mistrzostw Europy w 2012 r. – zapewnił szef UEFA Lennart Johansson, który w sobotę w Kutnie spotkał się z polskimi dziennikarzami. – Musicie także zadbać o ładną pogodę – dodał żartobliwie, spoglądając w stronę obecnego na sali prezentera pogody w TVN Tomasza Zubilewicza.
Buuuhhhhhhaaaahahahhahahhahhahahhahha
To chyba jest angram od 2210 r.
Jest wtedy szansa ,że ze dwa stadiony powstaną i może ze 100 km dróg-to zawsze już coś
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ależ jak najbardziej się załapał, lecz nie z nazwy. Wdowczyk jest w Legii menedżerem (managerem, menadżerem?), a funkcja ta - przynajmniej w Legii - obejmuje również obowiązki dyrektora sportowego.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatPoniekąd, bo Wdowczyk na dyrektora sportowego się nie załapał."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
Pan sędzia Szydłowski zadzwonił do Pawła Magdonia i Go przeprosił,za co?Za to ,że podyktował rzut wolny z kapelusza,a w konsekwencji tego błedu Legioniści strzelili po chwili bramkę.Strzelcem okazał się Magdoń,"faulował"też On.Brawa za przyznanie się do błędu,szkoda,że to nic nie zmieni.Ciekaw jestem Jego noty,będę obserwował co tam przyznał obserwator.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDruga bramka to nie był swojak,Pesković odbił
piłke na słupek i ta wtoczyła się do bramki.W/g bramkę przypisać trzeba Szałachowskiemu .
Gratulujemy sędziom tego meczu(Małopolski OZPN)-szkoda słów,wyniku meczu nie wypaczyli ,ale pojęcie o sędziowaniu mieli doprawdy niewielkie(stawiam na notę 7.9)
Ja bym dał 7.4 max.
Tak z innej beczki,coś Legia ma szczęście do tych dziwnych wolnych(patrz mecz z Lechem...)
Dziś Pogoń gra z ŁKS-em w PP w Łodzi.Czyżby Antonio gorąco
Spotkanie jest transmitowane w Polsacie Sport.Piwka już się chłodzą
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
To w kwestii Wisła (i inne kluby) a sprawa polska (za onetem):
Jeśli ani Wisła, ani Groclin nie awansują do fazy grupowej Pucharu UEFA, to w najbliższym czasie zapewne stracimy jedno miejsce w tych rozgrywkach.
Strata jednego miejsca w Pucharze UEFA (2007/2008) jest bardzo realna, zwłaszcza, że bardzo dobrze spisują się kluby z krajów będących tuż za nami w rankingu UEFA. Jeśli stracimy jedno miejsce, to bezpośredni awans do Pucharu UEFA zapewni sobie tylko wicemistrz Polski i zdobywca Pucharu Polski, a trzeci zespół w lidze będzie musiał obejść się smakiem.
Przed rozpoczęciem sezonu Polska zajmowała 18. miejsce w rankingu UEFA. Obecnie jesteśmy na 20., bo wyprzedziły nas Szwajcaria i Norwegia. Jeśli spadniemy jeszcze o dwie pozycje, to zostaną nam tylko dwie drużyny w Pucharze UEFA. Niższa lokata dodatkowo utrudni walkę o Ligę Mistrzów, bo mistrz Polski będzie musiał zaczynać te rozgrywki od drugiej rundy eliminacyjnej, a na dodatek nie będzie miał szans na rozstawienie w trzeciej rundzie.Comment
-
No to żeś sobie Żą popisal, ale dla niektórych to nieważne, bo to nie ICH klub przegrał a wtedy to już nie jest sprawa ogólna/krajowa tylko kilku zboczonych kiboli.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba, ale nasze kibicowanie czy nie naprawdę nie doda nam punktów w rankingu UEFA. Te sa wyłącznie w kompetencji samych pilkarzy.
PS. Po meczu w Warszawie nawet kibice Wisły odwrócili sie do nich plecami po meczu.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Albeertos, wg mnie co innego liga ( tam kluby, przyjaźnie i inne pierdoły ) a co innego puchary, rozgrywki międzynarodowe. Ktoby to nie grał z polskich drużyn, to im kibicuję.
Nikt (poza wytrawnymi kibicami) w takiej Portugalii czy innym Anglikowie jakby Cię spotkał, czy kogokolwiek innego to nie będzie pytał za kim kibicujesz, tylko powie, a to u was nie potrafią kopać piłki. A JA nie chciałbym musieć się wstydzić, że mieszkam w KRAJU, gdzie wygrywa się tylko wtedy, gdy losowanie jest "szczęśliwe", lub przeciwnik "nie miał swojego dnia".
Ja oprócz tego, że urodziłem się i mieszkam w Warszawie (co się niektórym może nie podobać), kibicuję Legii (co się niektórym może nie podobać a niektórzy i tak nie uwierzą), to JESTEM i CZUJĘ się Polakiem. I chciałbym nie musieć się tego wstydzić.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment