Dawno nie widziałem tak słabo grającej Anglii; nasi + Rasiak - szkoda słów. Pozytywnie zaskoczył mnie Żewłakow, Franek jak zwykle zrobił wejście smoka.
Przegraliśmy bo....ślisko było
Przegraliśmy bo....ślisko było
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
,w sumie chciałbym by Widzew wszedł do ligi ,choć nie będzie łatwo,Śląsk ma duże zakusy plus Jaga również. Z innej beki ,ciekawe czy my dotrwamy... ech-polska szara rzeczywistość.
dla Lautern hattricka ustrzelił Altintop.
dla Lautern hattricka ustrzelił Altintop.
Na boisku twarda walka ,na ławce rezerwowych też niezła jazda.Masa żółtych kartek ,czerwone-Panik wywalony na trybuny oj działo się działo ,ale nic to 3 punkty nasze
Dzisiaj wizytowała stadionk komisja z pzpn-u i dali zezwolenie.Niestety tylko na 2500 osób i bez gości.Rozumien,że nie może byc kibiców gości ale ograniczenia do 2500 osób to lekka przesada.te nasze piłkarskie władze jednak mają nieźle nasrane w tych łbach.
Dzisiaj wizytowała stadionk komisja z pzpn-u i dali zezwolenie.Niestety tylko na 2500 osób i bez gości.Rozumien,że nie może byc kibiców gości ale ograniczenia do 2500 osób to lekka przesada.te nasze piłkarskie władze jednak mają nieźle nasrane w tych łbach.
Mam w d...tych pseudo działaczyków z PZPN i działaczyków klubowych.Dziś kibice Legii i Wisły Płock pokazali debilkom z ITI czym oni są.Wielkie brawa.
Trzymam za Was kciuki-Żygo won
( to im się należy bo strzelali moc ! )
Czesi czekają na Nedveda i nie powinni mieć większych problemów ...
Mam w d...tych pseudo działaczyków z PZPN i działaczyków klubowych.Dziś kibice Legii i Wisły Płock pokazali debilkom z ITI czym oni są.Wielkie brawa.
Trzymam za Was kciuki-Żygo won 
Wszyscy kibice w tym przypadku trzymają stronę kibiców Legii i choć w oczywisty sposób nie przepadam za Legią to w tym przypadku wszyscy jesteśmy razem bo każdego z nas może to spotkać
Comment