0.75 trójniaka kosztuje około 50 zł. Jedank warto zapłacić bo doznania smakowe są boskie.
			
		
	Za 50zł można tam kupić już Półtoraka Gronowego, ale uwaga! Stężenie cukru w nim może być dla niektórych zabójcze!
Co do literatury to najlepszą pozycją – niestety trudno dostępną na rynku - jest „Miodosytnictwo” dr Teofila Ciesielskiego z UWAGA! 1925roku (wydanie piąte). Osobiście posiadam reprint tej książeczki. Jest rewelacyjna!
 
		
	 
		
	 . Poza walorami smakowymi sprzedawane są w stylowych ceramitrznych butalekach a nawet w debowej beczce. Niestety są dość trudno dostepne i cena nie jest niska
 . Poza walorami smakowymi sprzedawane są w stylowych ceramitrznych butalekach a nawet w debowej beczce. Niestety są dość trudno dostepne i cena nie jest niska  , 0.75 trójniaka kosztuje około 50 zł. Jedank warto zapłacić bo doznania smakowe są boskie.[/URL]
 , 0.75 trójniaka kosztuje około 50 zł. Jedank warto zapłacić bo doznania smakowe są boskie.[/URL] 
			
		 
		
	 
		
	 
		
	 
  miody z Apisu. Najbardziej lubię miody klasyczne, bez dodatków soków owocowych, niestety coraz częściej dla obnizki kosztów do miodów sąone dodawane a czas leżakowania jest skracany. Dobry dwójniak powinien dojrzewać około 12 lat, a dojrzewa 9. I to są smutne fakty.
  miody z Apisu. Najbardziej lubię miody klasyczne, bez dodatków soków owocowych, niestety coraz częściej dla obnizki kosztów do miodów sąone dodawane a czas leżakowania jest skracany. Dobry dwójniak powinien dojrzewać około 12 lat, a dojrzewa 9. I to są smutne fakty. 
		
	 
		
	 
							
						 
		
	 
		
	
Comment