Mi pasuje pod ogniskowe mięsne potrawy piwo ze Zwierzyńca i to nie tylko dlatego, że browar ten miał w ofercie piwo Grill Obecnie chętnie wypiłbym Kryształ do kiełbasy czy innej gorącej karkówy
Mi pasuje pod ogniskowe mięsne potrawy piwo ze Zwierzyńca i to nie tylko dlatego, że browar ten miał w ofercie piwo Grill Obecnie chętnie wypiłbym Kryształ do kiełbasy czy innej gorącej karkówy
A po kiełbasce tak na deser zabrzańskiego Diamenta
Dziku jestem zdziwiony. Wydawało mi się, że WIND najbardziej Ci pasuje.
Czy to już nie ta pamięć? Mnie przecież nawet przy konsumpcji "Winda" nie było... (chociaż bardzo kibicowałem) Można sprawdzić. Jest protokół... W razie tęsknoty za smakiem rzeczonego Winda można polecić przepis na Winda Zastępczego. Czyli Imperek z sokiem wiśniowym...
Tak poważnie to do grilla (jak i w ogóle na upalne dni) poleciłbym łódzkiego "Lodwara". Wyjątkowo sympatyczne piwo, które mimo tylko 9% ekstraktu nie sprawia wrażenia wodnistego. Jedyny kłopot to wielka niepowtarzalność jego warek. Najlepiej kupować w sklepie firmowym, sprawdziwszy uprzednio przez wypicie flaszki czy warka jest udana...
Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
Comment