No i cóż, ja również muszę dołączyć do tego zacnego grona i zgubić małe "co nieco". 
Zabieram się za siebie od zaraz i idę na dłuższy spacerek :-).
					Zabieram się za siebie od zaraz i idę na dłuższy spacerek :-).
 Ostra dieta (rano 3 kromki "tekturowego" chlebka, na obiad trochę kaszy gryczanej lub brązowego ryżu i jakieś warzywo) plus skakanka + brzuszki = -5kg w 2 tygodnie
 Ostra dieta (rano 3 kromki "tekturowego" chlebka, na obiad trochę kaszy gryczanej lub brązowego ryżu i jakieś warzywo) plus skakanka + brzuszki = -5kg w 2 tygodnie  Może to niezdrowe, ale fajnie znowu mieścić się w niektóre spodnie
 Może to niezdrowe, ale fajnie znowu mieścić się w niektóre spodnie  

.
.

.
. Grabię już godzinę, a jeszcze zostało na jakieś 20 minut. A potem to trzeba jeszcze pozamiatać, a następnie podocinać trawę przy krawężniku, bo kosiara nie chwyciła. No i chwasty powyrywać
 Grabię już godzinę, a jeszcze zostało na jakieś 20 minut. A potem to trzeba jeszcze pozamiatać, a następnie podocinać trawę przy krawężniku, bo kosiara nie chwyciła. No i chwasty powyrywać

Tylko odstawienia słodyczy mi szkoda - krówka ciągutka już 3 tydzień patrzy na mnie
 Tylko odstawienia słodyczy mi szkoda - krówka ciągutka już 3 tydzień patrzy na mnie  

Comment