Dowcipy, które śmieszą tylko nas

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• gaz4
    replied
    Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich
    mężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że warto wnieść coś
    nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodać sobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze, super wysokie szpilki oraz maski również ze skóry.
    Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami:
    Panna relacjonuje...: U mnie, kiedy mój chłopak zobaczył mnie w tym
    super stroju, bez słowa rzucił się na mnie.
    Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z
    pracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu, pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestem miłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin.
    Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział: "Co na obiad, Batmanie?"

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    Fala ten dowcip TU nie pasuje. On nie tylko Ciebie śmieszy

Leave a comment:

• Fala
    replied
    Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek.
    Tatuś na to:- Nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę.
    Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać, więc go pyta dlaczego?
    Synek na to:- Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak mama powiedziała, że już odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo pierdolnięty, żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem i bez rowerka.

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Nieskończenie wielu matematyków wchodzi do baru. Pierwszy zamawia jedno piwo, drugi zamawia pół piwa, trzeci - ćwierć, itd. Barman stawia na blacie dwa piwa - matematycy nie kryją oburzenia:
    - Tylko tyle? Jak mamy się tym niby upić?!
    Na co barman odpowiada:
    - Dajcie spokój, musicie znać swoją granicę.

Leave a comment:

• iron
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
    Dziewczyny marzą o miłych, troskliwych chłopakach.
    ... ale takie chłopaki mają już chłopaków...
    we wojsku...

To było tak zwane drugie dno dowcipu w stylu niemieckim

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    Dziewczyny marzą o miłych, troskliwych chłopakach.
    ... ale takie chłopaki mają już chłopaków...

Leave a comment:

• beerek62
    replied
    Matka Teresa z Kalkuty jest w Niebie, swoim wymarzonym i wymodlonym.
    Zagląda przez tajne okno, w którym widać piekło a tam impreza, zastawione syto stoły, tańce!!!
    -Boże, jak to jest - pyta - oni tam na stołach pieczone świniaki, kawior, wino, a my tutaj
    suchary, kawa Inka, na obiad kanapeczki.
    - No wiem Tereska - odpowiada Bóg - ale dla jednej kobiety nie opłaca mi się gotować!!!!!

Leave a comment:

• iron
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik
    Hmmm, a kiedy można w takim razie przypomnieć?
    Nigdy, k...a, nigdy

Leave a comment:

• Cez
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik
    Nie drażnij LWA

Leave a comment:

• Basik
    replied
    Jeśli mężczyzna mówi, że coś zrobi TO NA PEWNO TO ZROBI! Nie ma potrzeby mu o tym przypominać co pół roku...
    Ostatnia zmiana dokonana przez Basik; 2013-06-10, 23:18.

Leave a comment:

• crocco
    replied

Leave a comment:

• ppns
    replied
    [..]
    ! Nie ma potrzeby mu o tym przypominać co pół roku...

Długi łeewend majowy.

Kumple w pracy opowiadają , jak go spędzili.
    - Ja to miałem prze*********ne ,
    - Hm, , czemu ?
    -A bo no w ogóle piękna pogoda , słońce świeci , ze szwagrem sączymy piwko ,
    grillowanie itp , itd ,...
    -A czemu miałeś przerąbane ?
    - Bo moja żona zrzędzi : wyrzuć choinkę , wyrzuć choinkę......

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Dziękuję... Zastosuję... Jeszcze nie schowałem sanek do piwnicy.
    Teraz to już nie warto...

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Dziękuję... Zastosuję... Jeszcze nie schowałem sanek do piwnicy.

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    Jeśli mężczyzna mówi, że coś zrobi TO NA PEWNO TO ZROBI! Nie ma potrzeby mu o tym przypominać co pół roku...

Leave a comment: