Dowcipy, które śmieszą tylko nas

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Pancernik
    replied
    Papież w papamobile objeżdża tłum wiernych.
    Nagle przez tłum i kordon ochrony przedziera się blondynka i goni papamobile.
    Zbliża się, pokonuje kolejny pierścień ochrony, więc papież każe kierowcy zatrzymać pojazd.
    Pochyla się i z zaciekawieniem pyta potarganej i spoconej blondynki: "W czym ci mogę pomóc, córko?"
    Blondynka łapie oddech i sapie: "Już myślałam, że was nie dogonię... Dwie kulki śmietankowych proszę."

Leave a comment:

• genea
    replied
    Z pamiętnika studenta.
    Poniedziałek : Jestem głodny...
    Wtorek : Jestem głodny...
    Środa : Jestem głodny...
    Czwartek: Huura dostałem stypendium!!!
    Piątek: Nie pamiętam...
    Sobota: Nie pamiętam...
    Niedziela: Nie pamiętam...
    Poniedziałek : Jestem głodny...

Leave a comment:

• genea
    replied
    Kontrola drogowa. Policjant pyta kierowcę ciężarówki: gdzie pan ma światła stopu?
    Kierowca obchodzi wóz dookoła i mówi: światła światłami, ale gdzie jest moja przyczepa?

Policjant zatrzymuje motocyklistę.
    - Czyżbym jechał za szybko?
    - Nie. Po prostu leciał pan za nisko.

Panie doktorze, do niedawna nie mogłem nic jeść, a teraz zjadam wszystko!
    - Świetnie. A co ze stolcem?
    - Też!

Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.
    - Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.
    Przy następnej wizycie pacjent prosi:
    - A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec
    w dupie...

Leave a comment:

• mark33
    replied
    Kochankowie w sypialni ona na sekundę do łazienki a on do wyrka czeka gotowy,
    wtem wpada mąż i mówi do kochanka, leż tu i rób co trzeba jak nie to zabije po czym chowa się do szafy.

Kobita wskakuje do łóżka i szepce do kochanka, zrób tak żebym się zsikała.
    On jej na ucho, zobacz do szafy to się nawet posrasz.

Leave a comment:

• mark33
    replied
    To chyba była automatyczna odpowiedź bez zbytniego zwracania uwagi na pytającego i pytanie, jedno z setek zadawanych codziennie.

Leave a comment:

• leona
    replied
    Autentyczny dialog zasłyszany w jednym z polskich minibrowarów i to nie przeciętnym a takim, na którego ścianach dumnie prężą się dyplomy medalowych miejsc w poważnych konkursach piw rzemieślniczych np. z Żywca.

Ciekawski klient, trochę cwaniak: Czy koźlaka warzycie z zastosowaniem dekokcji?
    Główny piwowar: Nie, wszystkie piwa robimy tylko z naturalnych składników!

PS: rewolucja nas pożera, za nasze własne pieniądze

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns
    Dwaj murzyni sikają z mostu:
    -Ale zimna woda!
    -Noo, a jakie muliste dno!
    Ja znam z trzema. Trzeci:
    - A jak za zakrętem raki biorą

Leave a comment:

• ppns
    replied
    Dwaj murzyni sikają z mostu:
    -Ale zimna woda!
    -Noo, a jakie muliste dno!

Leave a comment:

• Ahumba
    replied
    Policjant do kierowcy - Panie Kierowco, błotnik uszkodzony, lampa zbita, będzie to pana dzisiaj kosztowało 400 zł.
    Kierowca - Dobra rób pan, mechanik chciał 700.

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Gdyby ktoś był zainteresowany, to jutro w Empiku będę podpisywał książki. Od 9:00 rano, aż do momentu gdy nie wyprowadzi mnie ochrona.
    Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2013-02-07, 09:57.

Leave a comment:

• leona
    replied
    - Czy wie pan, dlaczego został pan zatrzymany? - pyta dzierżący w dłoni "suszarkę" funkcjonariusz drogówki.
    - Wiem, z powodu dziury budżetowej - odpowiada kierowca

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy to jest śmieszne, czy nie, ale byłbym zobowiązany za wyjaśnienie, co jest nie tak w stwierdzeniu, że wodorotlenek sodu jest kiepskim środkiem dezynfekcyjnym.

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Ej, nie wolno śmiać się z forumowiczów!
    No ale skoro już, to dla mnie najlepszy dowcip wygłosił dzisiaj kopyr. Podobno ja się na niego uwziąłem. To nieprawda, kopyr sam się podkłada
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
    Nie wiem czy pisałem prawdę w sensie współpracy Amber-Newseria (...)
    Dzięki stary, teraz każdemu gdziekolwiek będę mógł odpowiadać: to nie jest kłamstwo, ja po prostu nie wiem, czy mówię prawdę!

Leave a comment:

• fidoangel
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
    Przesada. Kret się nie nadaje, gdyż jego przeznaczenie jest inne - ma rozpuszczać twarde osady, więc składa się głównie z wodorotlenku sodu. Wodorotlenek sodu nie jest dobrym środkiem dezynfekcyjnym.
    Ostatnia zmiana dokonana przez fidoangel; 2013-01-05, 14:15.

Leave a comment:

• slavoy
    replied
    Do dziłacza pewnej partii zgłasza się ochotnik:
    -Macie wspaniałe idee, organizujecie piękne pochody, macie wspaniałego przywódcę. Ja też chcę być jednym z was!
    -No to nie jest takie proste, musi pan przejść odpowiednią inicjację.
    -Cokolwiek trzeba - zrobię.
    -Musiałby pan zastrzelić jednego Niemca, jednego Ruska i jednego zająca.
    -A czemu zająca?
    -Został pan przyjęty.

Leave a comment: