A co wy na to jakby przydzielać stopnie nie za ilość postów, ale za częstotliwość ich zamieszczania. Foworyci na dziś (a jakże by inaczej ) Krzysiu - 6,66 dziennie; Marusia 6,87 i ... Zythum z wynikiem 6,50. Jest to dobre o tyle, że tak jak można awansować, tak również można spaść.
Art dałoby się coś takiego wykręcić?
Dobry wynik miał swego czasu Marcopolok - ponad 40 dziennie.
I tu jest d***!. Taka punktacja spowoduje, że ludzie dostana szajby i będą robić wszystko by być na szczycie, co jest niemal równoznaczne z bredzeniem głupot.
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
No i wyszła goła ....a
Posty tego typu jak i np. "hę" "yh" " " czy inne ,to nie są posty-
tylko zwykłe bekanie.
Chyba Wam nie chodzi o to ,kto ma ich więcej?
Jestem tu, bo nikt nie używa wulgaryzmów, nikt nie bawi się w "lepperiade", nikt z nikogo nie robi "dupka"- a, że czasami mamy różne zdania to chyba nic złego?
Co do awansowania , to chyba te kolejne stopnie nie mają wpływu na Waszą aktywność na forum???
Jeśli tak, to ja mam dość, bo trochę stopniowania zaliczyłem.
Spocznij!
Ostatnia zmiana dokonana przez SAIMIR; 2002-01-09, 17:49.
Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
Mam taką sytuację że jutro zamierzam warzyć a zawsze gdy przygotuję brzeczkę to transportuję ją i wstawiam na fermentację do kumpla czy do ciotki bo u mnie w piwnicy trochę ciepło.
Problem w tym że jutro trochę kiepsko z możliwościami wstawienia...
Cześć,
Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
Comment