Hallo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • electrofinger
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.03
    • 2

Hallo

Witam wszystkich userów.
    Jestem starym konsumentem z Krakowa. Aktualnie pracuję za granicą tak więc "zagranicznego" piwa mam pod dostatkiem. Stronę tą znalazłem przez przypadek.

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Wyszukiwarka userów w b.biz
    e-prezes
    Nie wiem na ile jest to błąd, na ile ograniczenie systemu lub coś innego, ale niektórych userów nie sposób wyszukać przez wyszukiwarkę. Dotyczy to niektórych userów o statusie "gość" i "junior". Już nie dociekam jak jest z usuniętymi, ale mniemam, że ich nie ma fizycznie....
    2017-06-02, 14:24
  • kaczka116
    Ziemia Obiecana, Hallo Berlin
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2018-08-13, 18:02
  • heckler
    Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
    heckler
    Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
    Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
    ...
    2023-05-16, 15:37
  • e-prezes
    Nepomucen, Michael
    e-prezes

Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...
    2022-11-29, 14:43
  • darekd
    Nepomucen, Hall of Hops
    darekd
    Session Hazy IPA warzona do wrocłąwskiego sklepu Drink Hala.

Chmiele - Citra, Sabro, Amarillo

Ekstr. 14%
    Alk. 5,5%

Aromat - chmiel zakrył całkiem słód. Żywice, cytrusy w tle
    Piana - dość niska, trwała, zostaje na szkle
    Barwa - cytrynowa,...
    2021-08-17, 00:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...