Witam Państwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbigp
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 1

Witam Państwa

Cześć,

Miło mi, że mogę zawitać do koneserów. Z piwem lubię eksperymentować. Poszukuję nowych smaków.

Pozdrawiam Was

Related Topics

Collapse

• kruger_nr1
    Tengri, NE IPA
    kruger_nr1
    Jakoś sobie źle zapamiętałem nazwę i siedząc przy stoliku usiłowałem doszukać się innych smaków, dopiero po sprawdzeniu co tez ja kupiłem okazało się, że nazwa to New England IPA Piwo bardzo aromatyczne, kolejna autorska wariacja w stylu IPA. Mi jednak bardziej smakowała tradycyjna...
    2023-11-19, 17:41
  • pebejot
    Włochy, Quero, Via Feltre 23, Birrificio di Quero
    pebejot
    Quero to niewielka miejscowość na północy Włoch w prowincji Belluno, położona u podnóża pasma górskiego Monte Schiara.
    Przebiega tędy linia kolejowa z Treviso do Belluno, jednak najbliższa stacja Quero-Vas oddalona jest o ponad 2 km od miejscowości.
    Pociągi regionalne kursują...
    2025-09-30, 10:01
  • pebejot
    Włochy, Trento, Via Paolo Oss-Mazzurana 38, Forsterbräu Trento
    pebejot
    Minibrowar w Trento, zlokalizowany w samym centrum miasta, 700 metrów od dworca kolejowego.
    Lokal w stylu bawarskim, z ciężką kuchnią i asortymentem piwnym, z tym, że są też akcenty włoskie.
    Wnętrze tworzy jedna główna sala z reprezentacyjnym owalnym barem, obłożonym marmurem...
    2025-09-29, 16:51
  • Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • heckler
    Pozlovice, K Přehradě 334, Minipivovar Komonec
    heckler
    Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
    2025-09-24, 08:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...