Witam Państwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbigp
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 1

Witam Państwa

Cześć,

Miło mi, że mogę zawitać do koneserów. Z piwem lubię eksperymentować. Poszukuję nowych smaków.

Pozdrawiam Was

Related Topics

Collapse

• kruger_nr1
    Tengri, NE IPA
    kruger_nr1
    Jakoś sobie źle zapamiętałem nazwę i siedząc przy stoliku usiłowałem doszukać się innych smaków, dopiero po sprawdzeniu co tez ja kupiłem okazało się, że nazwa to New England IPA Piwo bardzo aromatyczne, kolejna autorska wariacja w stylu IPA. Mi jednak bardziej smakowała tradycyjna...
    2023-11-19, 17:41
  • dadek
    Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
    dadek
    Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
    wczoraj, 01:19
  • pebejot
    Włochy, Quero, Via Feltre 23, Birrificio di Quero
    pebejot
    Quero to niewielka miejscowość na północy Włoch w prowincji Belluno, położona u podnóża pasma górskiego Monte Schiara.
    Przebiega tędy linia kolejowa z Treviso do Belluno, jednak najbliższa stacja Quero-Vas oddalona jest o ponad 2 km od miejscowości.
    Pociągi regionalne kursują...
    2025-09-30, 10:01
  • pebejot
    Włochy, Trento, Via Paolo Oss-Mazzurana 38, Forsterbräu Trento
    pebejot
    Minibrowar w Trento, zlokalizowany w samym centrum miasta, 700 metrów od dworca kolejowego.
    Lokal w stylu bawarskim, z ciężką kuchnią i asortymentem piwnym, z tym, że są też akcenty włoskie.
    Wnętrze tworzy jedna główna sala z reprezentacyjnym owalnym barem, obłożonym marmurem...
    2025-09-29, 16:51
  • Serokomlak
    Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
    Serokomlak
    Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
    2025-09-28, 21:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...