Witam Państwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbigp
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 1

Witam Państwa

Cześć,

Miło mi, że mogę zawitać do koneserów. Z piwem lubię eksperymentować. Poszukuję nowych smaków.

Pozdrawiam Was

Related Topics

Collapse

• kruger_nr1
    Tengri, NE IPA
    kruger_nr1
    Jakoś sobie źle zapamiętałem nazwę i siedząc przy stoliku usiłowałem doszukać się innych smaków, dopiero po sprawdzeniu co tez ja kupiłem okazało się, że nazwa to New England IPA Piwo bardzo aromatyczne, kolejna autorska wariacja w stylu IPA. Mi jednak bardziej smakowała tradycyjna...
    2023-11-19, 18:41
  • Marcin_M_T
    Witam Szanownych Państwa !
    Marcin_M_T
    Na imię mam Marcin mieszkam i pracuję w krakowie . W wolnych chwilach kolekcjonuję kapsle butelkowane pochodzące z piw polskich .
    2019-06-29, 23:22
  • heckler
    Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
    heckler
    Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
    Niestety w sobotnie przedpołudnie...
    2025-06-04, 10:41
  • pebejot
    Serbia, Belgrad, Žorža Klemansoa 27b, Docker Brewery & Beer Garden
    pebejot
    Kolejny browar o dużych mocach produkcyjnych z własnym wyszynkiem na dawnych terenach przemysłowych.
    Browar mieści się w potężnym magazynie na nieistniejącej już bocznicy kolejowej w bezpośrednim sąsiedztwie Dunaju.
    Okolica dynamicznie przeobraża się w wielkie osiedle mieszkaniowe....
    2025-05-02, 09:50
  • sshiyyyu
    Kupię- Szklanka do piwa Hermann Müller
    sshiyyyu
    Zbiła mi się pamiątka po babci widoczna na zdjęciu. Przeszukałam dużo grup i nie znalazłam żadnej. Zwracam się do Państwa z pytaniem gdzie szukać?
    2025-04-20, 16:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...