Cześć wszystkim!
Jestem Marcin, zaczynam przygodę z piwowarstwem i możecie być pewni ze nie będzie to mój jedyny temat na tej stronie pochodze z Wrocławia a mieszkam w górach sowich. Pierwszym piwem pochwale sie za miesiąc
 pochodze z Wrocławia a mieszkam w górach sowich. Pierwszym piwem pochwale sie za miesiąc 
Ponadto robię drewniane kufle do piwa, prowadze fanpage na facebooku "Drewniane kufle" do którego zapraszam! Kopyra dostał taki jeden kufel i z wyglądu myślę ze mu przypasowal ale z tego co wiem to jeszcze z niego nie pił bo ma urwanie głowy i nie ma kiedy.  Niemniej na zdrowie!
 ale z tego co wiem to jeszcze z niego nie pił bo ma urwanie głowy i nie ma kiedy.  Niemniej na zdrowie! 
Witam Was zatem!
					Jestem Marcin, zaczynam przygodę z piwowarstwem i możecie być pewni ze nie będzie to mój jedyny temat na tej stronie
 pochodze z Wrocławia a mieszkam w górach sowich. Pierwszym piwem pochwale sie za miesiąc
Ponadto robię drewniane kufle do piwa, prowadze fanpage na facebooku "Drewniane kufle" do którego zapraszam! Kopyra dostał taki jeden kufel i z wyglądu myślę ze mu przypasowal
 ale z tego co wiem to jeszcze z niego nie pił bo ma urwanie głowy i nie ma kiedy.  Niemniej na zdrowie!
Witam Was zatem!

Comment