Siemanko!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • s4lc
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.06
    • 2

Siemanko!!

siema super forum, trafiłem na nie całkiem przypadkiem szukając informacji o Browarze w Kościerzynie (moim rodzinnym mieście)

moje ulubione piwko to Augustiner z Monachium

Related Topics

Collapse

• Rafaell
    Siemanko
    Rafaell
    Siema Mega miło mi tutaj dołączyć. Jestem fanem piwa i bardzo chciałbym piwo robić sam....
    2023-06-19, 09:53
  • heckler
    Czechy, Zlín, Ulička 601, Pivovar Misionář
    heckler
    Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę.
    Na obrzeżach Zlina w jednej z ciasnych, wąskich uliczek stoi dom Martina. Niestety nie mieliśmy przyjemności poznania samego szefa, ale za to poznaliśmy...
    2025-08-11, 08:15
  • heckler
    Bařice-Velké Těšany, Velké Těšany 21, Pivovar Theodor
    heckler
    Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
    2025-07-22, 08:44
  • etman
    Piwowar nr 53
    etman
    W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
    2025-06-17, 20:34
  • heckler
    Sedlnice, Sedlnice 217, Pivovar Olbrew
    heckler
    Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
    Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do
    ...
    2023-05-08, 17:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...