Cześć wszystkim.Kłaniam się nisko.Dopiero zaczynam dlatego z góry przepraszam jeśli coś nie tak.Początki bywają trudne dlatego jeśli jest ktoś z Zielonej Góry(ale nie koniecznie)kto chciałby powymieniać się podstawkami to serdecznie zapraszam.Polskie i zagraniczne starsze i nowsze.Niestety nie mam narazie skanów itd.Zainteresowanych jeszcze raz zapraszam.
Witam Wszystkich
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
-
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...-
Channel: Szwecja
2025-09-28, 21:34 -
-
Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....-
Channel: Niemcy
-
-
Störtebeker jest jednym z bardziej znanych w Polsce dużych browarów warzących nie tylko typową niemiecką klasykę ale i piwa nowofalowe. Są one u nas do nabycia w wielu sklepach specjalistycznych, w Niemczech też lepsze Getränkemarkt je mają, więc wielokrotnie była okazja ich spróbować....-
Channel: Niemcy
-
-
Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment