Fotograf w zamian za bilet na degustację potrzebny na jutro

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Jarosławiec, Bałtycka 14, Hotel & Browar Król Plaza
    pebejot
    Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
    Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
    Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...
    2023-06-03, 11:32
  • Ahumba
    2025.08.08-10 - WROCŁAW, X Urodziny Browaru Stu Mostów
    Ahumba
    Z okazji urodzin BSM zaprasza na zwiedzanie browaru!
    Ale nie jest to zwykła wycieczka po naszym browarze tylko wycieczka, po której zapraszamy Was na degustację aż 3 piw! ...
    Start
    2025-08-08
    Koniec
    2025-08-10
    Adres
    Browar Stu Mostów
    2025-07-27, 12:38
  • heckler
    Praha-Lahovičky, Strakonická 100, Pivovar Kail
    heckler
    Jadąc z centrum Pragi dwupasmową drogą szybkiego ruchu nawigacja poinformowała mnie, że za 400 metrów będę na miejscu, czyli w browarze Kail. Zrobiłem wielkie oczy, jak na miejscu na środku drogi?? Pewnie nawigacja coś porąbała, pomyślałem w pierwszej chwili. A tu nie!! Jedyny przy tej...
    2018-09-01, 10:06
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 21:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...