Katowice - 9.XI - ok. 14.00 - poszukiwany Forumowicz z godzinką wolnego czasu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Armenia, Erewań, Amiryan 4, Dors craft beer & kitchen
    pebejot
    Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
    Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
    Wnętrze niezbyt...
    2024-07-10, 13:32
  • pebejot
    Węgry, Budapest, Akácfa u. 54-56, Ruin Brew
    pebejot
    Nowy browar restauracyjny w węgierskiej stolicy znajduje się w knajpiano-imprezowej części miasta, gdzie każdego wieczoru spotyka się mnóstwo międzynarodowej młodzieży.
    Ruin Brew mieści się w jednej z kamienic, a jego wnętrze wkomponowuje się w styl obecnego trendu - surowy wystrój...
    2022-04-11, 12:43
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 19:00
  • pebejot
    Węgry, Győr, Széchenyi tér 7, Apátúr Sörház
    pebejot
    Nowy browar restauracyjny, taki nowoczesny, jakich mało na Węgrzech.
    Minibrowar znajduje się w samym centrum uroczego miasta Győr, otwarcie nastąpiło w 2021 roku.
    Spacer dworca kolejowego zajmuje kilka minut, jest to odległość 750 metrów.

W jednoprzestrzennym lokalu...
    2023-08-11, 14:58
  • heckler
    Ivančice, Kounická 1736/86, Pivovar Ivančice
    heckler
    Szkoda, że na otwarcie browaru pogoda nie dopisała i akurat w godzinach popołudniowych zaczęło mocno padać i zrobiło sie zimno.
    Na podstawkach powstanie browaru datują na 2018 rok, natomiast pierwsza warka została uwarzona w lutym tego roku, a uroczyste otwarcie odbyło sie weekend
    ...
    2023-05-09, 16:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...