BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Hop szklankę piwa.
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
New Zealand Wheat.
Ekstrakt 13.5*, alko 5.5%.
Kolab Browaru Kazimierz z krakowskimi multitapami: Weźże Krafta, MultiQlti, Nowy Kraftowy, Szklanki.
Piana - na dłużej niepełna warstewka.
Lacing - coś było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Witam. Poszukuję brytyjskiego nonicka lub shakera starszej produkcji ze starym typem oznaczenia pojemności. Korona i nad nią napis PINT. Najlepiej czysta bez żadnych nadruków.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-11-25, 20:36 -
-
Nad zrębem planety,
Pośród gwiezdnej nocy,
Szereg alefów w nieskończoność pełznie.
I nieskończoność unieskończoniona
Zamiera w sobie, przez siebie zdradzona.
Kłęby Tytanów i rogate widma
Sypią gwiazd roje
W wydarte otchłanie.
Myśl...-
Channel: Twórczość
-
-
Niby byłem nie raz ale uniesień nie było. Dziś rewelacyjnie. Golden October sztos, Tafel pycha, dopiero dopijając szklankę poczułem na końcu posmak karmelu i ostatnia szklanka pils. Moim zdaniem ani czeski ani niemiecki ale bardzo dobry, mocno nachmielony.1 Photo
-
Channel: Pomorskie
2023-10-11, 14:04 -
-
Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.