"Czterej z Portierni" jak tylko się zrobi chłodniej zaraz zaciera portera Mam w planie parę piw ciemnych, kolejne eksperymenty z miodem, może tez pokuszę się na jakieś inne przyprawy.
 Mam w planie parę piw ciemnych, kolejne eksperymenty z miodem, może tez pokuszę się na jakieś inne przyprawy. 
Sprzętowo specjalnie rozwijać się nie zamierzam, wystarczy mi to, co mam. Co do sposobu zacierania - sławetna wersja wrocławska czyli coraz krótsza pierwsza i coraz dłuższa druga
 czyli coraz krótsza pierwsza i coraz dłuższa druga
Aha, w sezonie mam nadzieję, że uda mi się conajmniej średnio 1,5 warki na miesiąc zrobić 
							
						
					 Mam w planie parę piw ciemnych, kolejne eksperymenty z miodem, może tez pokuszę się na jakieś inne przyprawy.
 Mam w planie parę piw ciemnych, kolejne eksperymenty z miodem, może tez pokuszę się na jakieś inne przyprawy. Sprzętowo specjalnie rozwijać się nie zamierzam, wystarczy mi to, co mam. Co do sposobu zacierania - sławetna wersja wrocławska
 czyli coraz krótsza pierwsza i coraz dłuższa druga
 czyli coraz krótsza pierwsza i coraz dłuższa druga
Aha, w sezonie mam nadzieję, że uda mi się conajmniej średnio 1,5 warki na miesiąc zrobić
 
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
 !
 !
							
						 
		
	 
  
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	 
							
						 
		
	 
		
	 
		
	 
		
	
Comment