Promocje cenowe [KOMENTARZE]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja widziałem we Freshu także inną promocję, tylko nie pamiętam, czy dotyczyła Miłosławia czy Specjala, ale może to lokalna inicjatywa, bo na ich stronie nic nie ma poza AIPA. -
-
To odpuszczam sobie kupno tego czteropaka, dziękuję za opinie.
Zdziwiłem się, jak zobaczyłem na tym forum w dziale Piwo - konkretnie, że Kozela warzą jako Lech.Leave a comment:
-
No i sprawa jasna. Ciekaw jestem, ile jeszcze takich podrób będzie w promocjach.Leave a comment:
-
Skoro można Kozelka machać w Tychach to Żateckiego można w Brzesku
Szczególnie takie Biedronkowo-Żabkowe ilościLeave a comment:
-
Ktoś ostatnio w sekcji "zgłoszenie nowego piwa" dodawał Žatecký Světlý Ležák, warzone w Okocimiu. Obstawiam że żabkowe to nie import, ale pewności nie mam.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Mój Lidl w pobliżu już dawno przystopował. Piszę "mój", choć rzadko go odwiedzam, ale bywając w innych od czasu do czasu, zauważyłem, że oferta w tej sieci jest też zróżnicowana w zależności od miasta i od położenia sklepu.Leave a comment:
-
czy mi się wydaję, czy markety przystopowały z bardziej wyszukanymi piwami?
kiedyś Lidl wrzucał belgi, brytyjskie, niemieckie czy czeskie, teraz nic, podobnie reszta(nie wliczam molochów)
Widzę że w Biedronce zaczynają z tematycznymi kuchniami, na początek Azja, i aż osławione piwo Tsingtao za 2,49 coś ubogi ten azjatycki rynekLeave a comment:
-
-
Jakby zjechali do trzech dych hehe to może bym się skusił. Ale też uważam że tuba nie jest warta kupna nawet za obecną tescową cenę.Leave a comment:
Leave a comment: