Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Przychylność browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj konkretna przesyłka z Nowej Zelandii

Lion Nathan

Thanks

Leave a comment:

• genea
    replied
    No w końcu listonosz do mnie zapukał Co prawda nie żadna egzotyka tylko austriacki Murauer, ale też cieszy
    Spora koperta a w niej podkładki, etykiety i kapsle.

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea
    Ja wiem, że trzeba czekać Ale ile można Pocieszam się, że mailowałem do egzotycznych krajów
    Oooo kochany Na egzotykę to ty sobie poczekasz - egzotyczny czas mają dużo chętnych, a małe fundusze...Ale nie łam się! Cierpliwość popłaca!

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861
    Większość browarów nie odpisuje na maile tylko działa - wysyłając pod wskazany adres list. Na jedne czeka się 3-4 dni na inne ponad pół roku. Ja na list najdłużej czekałam 1,5 roku
    Ja wiem, że trzeba czekać Ale ile można Pocieszam się, że mailowałem do egzotycznych krajów

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Większość browarów nie odpisuje na maile tylko działa - wysyłając pod wskazany adres list. Na jedne czeka się 3-4 dni na inne ponad pół roku. Ja na list najdłużej czekałam 1,5 roku

Leave a comment:

• genea
    replied
    A u mnie cisza... Mam nadzieję, że nie będę musiał czekać kolejne pół roku...

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj przesyłka z USA

lefthand Brewing

Thanks

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj:

Szogedi Sorfozde-Węgry

Köszönöm

Leave a comment:

• Czapayew
    replied
    MYTHOS BREWERY Ateny (Grecja wiście) - 6 kapsli (1 wzór)

Ευχαριστώ πολύ!
    Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2010-10-13, 18:13.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj otrzymałem przesyłke z:

Franken Brau-Niemcy

Viele Dank

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Nic dziwnego, browary szukają wszędzie oszczędności.

Leave a comment:

• olmarcia
    replied
    Ostatnio obmailowuje niemieckie browary i niestety z większości dostaję odpowiedzi, że ze względu na ogromną ilość tego typu maili, nie wysyłają już poza land/kraj albo proszą o kopertę zwrotną Widać zjawisko się już nieźle rozszerzyło, pozostaje więc cieszyć się z tych kapsli i innych gadżetów które zdążyły przyjść.
    Ostatnio dostałam przesyłkę z browaru Tucher (Niemcy) oraz Vanuxeem (Belgia) - w tym drugim przypadku koperta przyszła rozerwana (grrrrr....) i w folii z jednym kapselkiem (chociaż jeden ocalał) i co ciekawe kapsel był butelkowany

Leave a comment:

• Czapayew
    replied
    STIEGLBRAUEREI Salzburg (Austria) - 11 kapsli firmowych (6 wzorów) + 12 kapsli-flag (10 wzorów) + folder + pins + balonik

Herzlichen dank'

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Witam

To, że nie dostajesz pozytywnych odpowiedzi e-mailowych typu : z niewysłowioną rozkoszą podeślemy nasze gadżety, nie stawia Cię jeszcze na straconej pozycji, wręcz przeciwnie.Zdecydowana większość tych browarów, które wysyłają etykiety,kapsle,wafle etc. po prostu działa wysyłając w/w wymienione.W tym wypadku brak wiadomości może być dobrą wiadomościa.

Leave a comment:

• damin05
    replied
    Różnie bywa, czasami wysyłam kilkadziesiąt dziennie (powiedzmy 30-40), a czasami wogóle, ale będę cierpliwie wypatrywał przesyłek, bądź też odpowiedzi meilowej.

Leave a comment: