Przychylność browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• genea
    replied
    No w końcu listonosz do mnie zapukał Co prawda nie żadna egzotyka tylko austriacki Murauer, ale też cieszy
    Spora koperta a w niej podkładki, etykiety i kapsle.

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea
    Ja wiem, że trzeba czekać Ale ile można Pocieszam się, że mailowałem do egzotycznych krajów
    Oooo kochany Na egzotykę to ty sobie poczekasz - egzotyczny czas mają dużo chętnych, a małe fundusze...Ale nie łam się! Cierpliwość popłaca!

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861
    Większość browarów nie odpisuje na maile tylko działa - wysyłając pod wskazany adres list. Na jedne czeka się 3-4 dni na inne ponad pół roku. Ja na list najdłużej czekałam 1,5 roku
    Ja wiem, że trzeba czekać Ale ile można Pocieszam się, że mailowałem do egzotycznych krajów

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Większość browarów nie odpisuje na maile tylko działa - wysyłając pod wskazany adres list. Na jedne czeka się 3-4 dni na inne ponad pół roku. Ja na list najdłużej czekałam 1,5 roku

Leave a comment:

• genea
    replied
    A u mnie cisza... Mam nadzieję, że nie będę musiał czekać kolejne pół roku...

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj przesyłka z USA

lefthand Brewing

Thanks

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj:

Szogedi Sorfozde-Węgry

Köszönöm

Leave a comment:

• Czapayew
    replied
    MYTHOS BREWERY Ateny (Grecja wiście) - 6 kapsli (1 wzór)

Ευχαριστώ πολύ!
    Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2010-10-13, 18:13.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Dzisiaj otrzymałem przesyłke z:

Franken Brau-Niemcy

Viele Dank

Leave a comment:

• abernacka
    replied
    Nic dziwnego, browary szukają wszędzie oszczędności.

Leave a comment:

• olmarcia
    replied
    Ostatnio obmailowuje niemieckie browary i niestety z większości dostaję odpowiedzi, że ze względu na ogromną ilość tego typu maili, nie wysyłają już poza land/kraj albo proszą o kopertę zwrotną Widać zjawisko się już nieźle rozszerzyło, pozostaje więc cieszyć się z tych kapsli i innych gadżetów które zdążyły przyjść.
    Ostatnio dostałam przesyłkę z browaru Tucher (Niemcy) oraz Vanuxeem (Belgia) - w tym drugim przypadku koperta przyszła rozerwana (grrrrr....) i w folii z jednym kapselkiem (chociaż jeden ocalał) i co ciekawe kapsel był butelkowany

Leave a comment:

• Czapayew
    replied
    STIEGLBRAUEREI Salzburg (Austria) - 11 kapsli firmowych (6 wzorów) + 12 kapsli-flag (10 wzorów) + folder + pins + balonik

Herzlichen dank'

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Witam

To, że nie dostajesz pozytywnych odpowiedzi e-mailowych typu : z niewysłowioną rozkoszą podeślemy nasze gadżety, nie stawia Cię jeszcze na straconej pozycji, wręcz przeciwnie.Zdecydowana większość tych browarów, które wysyłają etykiety,kapsle,wafle etc. po prostu działa wysyłając w/w wymienione.W tym wypadku brak wiadomości może być dobrą wiadomościa.

Leave a comment:

• damin05
    replied
    Różnie bywa, czasami wysyłam kilkadziesiąt dziennie (powiedzmy 30-40), a czasami wogóle, ale będę cierpliwie wypatrywał przesyłek, bądź też odpowiedzi meilowej.

Leave a comment:

• genea
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika damin05
    Zapewne trzeba będzie troszkę poczekać, ale to mi nie przeszkadza. Chciałem tylko powiedzieć, że pisząc do wielu browarów, które kiedyś rozsyłały gadżety (wymienione we wcześniejszych postach) po prostu odpowiadają mi, że już więcej tego nie robią ze względu na b. dużą liczę chętnych. Szkoda.
    Zgadzam się z przedmówcami. Nie ma się co zrażać po napisaniu "trochę" maili (a tak w ogóle ile według ciebie oznacza "trochę"?). Ja piszę sporo maili (przynajmniej kilkanaście dziennie, zależnie od wolnego czasu) i większość browarów nawet nie odpisuje jakiejś kurtuazyjnej formułki . A z drugiej strony jaka to niespodzianka jak się znajduje w skrzynce przesyłkę z browaru, na którym już dawno się położyło krzyżyk Ostatnio dostałem przesyłkę z Chile, gdzie maila do nich wysłałem na początku marca... Tak więc nie zrażaj się

Leave a comment: