zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960
    Pozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZu
    Póki co paczka utknęła u kolegi genea. Brak z nim kontaktu a namiary do siebie wysłałem mu killa dni temu. Kolego dzidek1960 a czego głównie poszukujesz? Może będę w stanie coś dorzucić, co by Cię akurat zainteresowało.

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied
    Pozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZu

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    commented on 's reply
    I jak tam kolego uda Ci się w tym tygodniu nadać tą paczkę?

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea
    SupeR_PiwosZ podaj mi swój adres na birofilia@wp.pl
    Namiary na paczkomat wysłane.

Leave a comment:

• genea
    replied
    SupeR_PiwosZ podaj mi swój adres na birofilia@wp.pl

Leave a comment:

• zmora
    commented on 's reply
    Genea, paczka od wczoraj czeka w paczkomacie.

• zmora
    commented on 's reply
    Napisałam przed chwilą

• genea
    replied
    Zmora napisz do mnie na birofilia@wp.pl TU prywatne nie działają... Nie mam zapchanej skrzynki

Leave a comment:

• zmora
    commented on 's reply
    Wyjeżdzam na święta, wrócę w środę (7 kwietnia) - jeśli do tej pory nie odezwie się genea, do którego nie mogę wysłać wiadomości na priv, bo ma zapchaną skrzynkę), to będę odsyłać paczkę do pana.

• SupeR_PiwosZ
    replied
    A ja się kolejny raz dopiszę, żeby paczka nie utknęła w martwym punkcie.

- zmora
    - genea
    - SupeR_PiwosZ

Leave a comment:

• zmora
    replied
    Następną osobę w kolejce chętnych - jest to genea - proszę o namiar do wysłania paczki.

Leave a comment:

• zmora
    replied
    "Paczunia" dotarła do mnie. Z powodu pilnego wyjazdu przejrzę dopiero w piątek, więc dalej mogę odesłać niedziela-poniedziałek.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Dzisiaj rano paczka ruszyła w dalszą podróż

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Jak by co to paczka obecnie znajduje się u mnie. Planuję wysłać dalej pod koniec tygodnia.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka dziś z rana wyruszyła w drogę. Wasze zdrówko!

Leave a comment: