zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• e-prezes
    replied
    Też się wpisywałem.

Leave a comment:

• adi_999
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SupeR_PiwosZ
    A ja się kolejny raz dopiszę, żeby paczka nie utknęła w martwym punkcie.

- zmora
    - genea
    - SupeR_PiwosZ
    - adi_999

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960

Poszło na e-mail
    Dotarło. Postaram się do końca nadchodzącego tygodnia wysłać do Ciebie paczkę.

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied
    Paczka odebrana w dniu wczorajszym. Mam nadzieję kolego genea, że opóźnie nie ma związku z Twoim stanem zdrowia. Twoje zdrówko!Kolegę dzidek1960 proszę o przesłanie danych do wysyłki paczkomatem na pw lub na adres piwosz84@tlen.pl. Osoby chętne do dalszej zabawy proszę o wpisywanie się na liście poniżej.
    Poszło na e-mail

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Dopiszę się na listę.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Paczka odebrana w dniu wczorajszym. Mam nadzieję kolego genea, że opóźnie nie ma związku z Twoim stanem zdrowia. Twoje zdrówko!Kolegę dzidek1960 proszę o przesłanie danych do wysyłki paczkomatem na pw lub na adres piwosz84@tlen.pl. Osoby chętne do dalszej zabawy proszę o wpisywanie się na liście poniżej.

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied

Cześć, będę miał to na uwadze. O ile paczka wkońcu do mnie dotrze. Wnioskując po Twoim zdjęciu profilowym sądziłem, że zbierasz jakieś stare porcelnaki.
    Dzięki. Na moim profilowym jest porcelanka z leszczyńskiego browaru. Jako że mieszkam w Lesznie a nie mam w kolekcji żadnej leszczyńskiej podstawki to na profilowym znalazła się porcelanka.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied

Cześć.
    Zbieram podstawki z całego świata z wyjątkiem niemieckich chociaż one też czasami wpadają do zbioru. Poza tym zbieram szkło piwne z elementami sportowymi ale na nie nigdy nie liczyłem w paczce.
    Cześć, będę miał to na uwadze. O ile paczka wkońcu do mnie dotrze. Wnioskując po Twoim zdjęciu profilowym sądziłem, że zbierasz jakieś stare porcelnaki.

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied

Póki co paczka utknęła u kolegi genea. Brak z nim kontaktu a namiary do siebie wysłałem mu killa dni temu. Kolego dzidek1960 a czego głównie poszukujesz? Może będę w stanie coś dorzucić, co by Cię akurat zainteresowało.
    Cześć.
    Zbieram podstawki z całego świata z wyjątkiem niemieckich chociaż one też czasami wpadają do zbioru. Poza tym zbieram szkło piwne z elementami sportowymi ale na nie nigdy nie liczyłem w paczce.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZu
    Póki co paczka utknęła u kolegi genea. Brak z nim kontaktu a namiary do siebie wysłałem mu killa dni temu. Kolego dzidek1960 a czego głównie poszukujesz? Może będę w stanie coś dorzucić, co by Cię akurat zainteresowało.

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied
    Pozwolę się ponownie dopisać do listy bo widzę że zainteresowanie coraz mniejsze. Może tym razem znajdę w niej coś więcej niż poprzednio chociaż nie było aż tak źle. Na szczęście traktuję to jako formę kolekcjonerskiej rozrywki a nie źródło birofilii. Wygląda na to że jestem pierwszy na liście po SupeR_PiwosZu

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    commented on 's reply
    I jak tam kolego uda Ci się w tym tygodniu nadać tą paczkę?

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea
    SupeR_PiwosZ podaj mi swój adres na birofilia@wp.pl
    Namiary na paczkomat wysłane.

Leave a comment:

• genea
    replied
    SupeR_PiwosZ podaj mi swój adres na birofilia@wp.pl

Leave a comment:

• zmora
    commented on 's reply
    Genea, paczka od wczoraj czeka w paczkomacie.