zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• e-prezes
    replied
    Panowie, dajcie spokój, bo całą zabawa w przyjęcia paczki staje się zbędna!

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    To dobrze

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR
    KOLEJNY POLONISTA ?
    Nie ku... Ale dwa słowa napisałeś poprawnie

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
    TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ
    Nie dziękuj
    KOLEJNY POLONISTA ?

Leave a comment:

• LESNICZYy
    replied
    JAK NIE ROZUMIESZ DOBRZE I POPRAWNIE TRZEB BYŁ SIĘ UCZYĆ!!!
    TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ
    Nie dziękuj

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    ARTHUR ma racje, to tylko zabawa ludzie! O co Wy się tak spinacie? Niech każdy napisze co chciał by widzieć w paczce póki ta do niego jeszcze nie dotarła. I osoby z listy z wcześniejszych pozycji będą wiedzieć co mają ewentualnie dorzucić konkretnie. I po temacie.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio
    Artur błagam Cię, weź się nie kompromituj i uszanuj czytających. Skoro masz problem z poprawną polszczyzną albo z wadliwą klawiaturą (albo ..uj wie z czym) to używaj jakiejś autokorekty tekstu, bo nie idzie tego bełkotu zrozumieć. Jak nie w Wordzie to na przykład tutaj: https://www.ortograf.pl/
    JAK NIE ROZUMIESZ DOBRZE I POPRAWNIE TRZEB BYŁ SIĘ UCZYĆ!!!

Leave a comment:

• darek99
    replied
    Przecież to jest tylko zabawa a nie co innego.
    TAKIE JEST MOJE ZDANIE.
    Ale zabawa, jak na karuzeli łańcuchowej, rzygać się chce a zejść nie można

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Artur błagam Cię, weź się nie kompromituj i uszanuj czytających. Skoro masz problem z poprawną polszczyzną albo z wadliwą klawiaturą (albo ..uj wie z czym) to używaj jakiejś autokorekty tekstu, bo nie idzie tego bełkotu zrozumieć. Jak nie w Wordzie to na przykład tutaj: https://www.ortograf.pl/
    Ostatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2020-08-21, 23:28.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    1 Edycja co była było wszystko dobrze nikomu nic nie przeszkadzało?
    Co się stało?
    2 Edycja poszła to fajnie.
    MI PACZKA NIE PRZESZKADZAŁA CO BYŁO WNIEJ.Wybrałem tylko 1 kapsla i dodałem ponad 1000 coś sie stało?
    Przecież ludzie zbierają wszystko związene z piwem nie rozunie problemy z tym wyrzucić.
    Moje zdanie jest takie że paczka tym ciężka to trzeba karton wymienić ale po co bede płacić lepiej wyrzućić nie dokładać a koszt większy.
    Ile razy mam powtarzać ja wysłałem paczke ponad 11kg nieinteresowa mnie waga ani koszt tylko to żeby dodać.
    A teraz propozycje to nie ma sensu bo jak jeden zbiera etykiety a drugi kapsle to do kazdego trzeba wysłać oddzielną paczkě.
    Przecież to jest tylko zabawa a nie co innego.
    TAKIE JEST MOJE ZDANIE.

Leave a comment:

• pegie23
    replied
    Niech będą również te cenówki. A od siebie dodałbym jeszcze breloki, długopisy, otwieracze.
    Ostatnia zmiana dokonana przez pegie23; 2020-08-21, 21:08.

Leave a comment:

• wasyll
    replied
    Nie rozdzielałbym wafli na polskie i zagraniczne, po prostu podstawki. Do listy proponuje dorzucić wizytówki, są okazjonalnie zbieram i kilka wybrałem.

Ps. Paczka w drodze do volodos.

Leave a comment:

• dzidek1960
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23
    A może łatwiej i szybciej było by zrobić listę rzeczy których nie wkładamy do paczki? Wydaje mi się że będzie krótsza od listy rzeczy pożądanych przez kolekcjonerów.
    Może i szybciej ale nigdy nie wiesz co ktoś może zbierać. Wg. mnie to najlepiej jak by każdy dopisując się do listy określił co poza najbardziej popularnymi birofiliami (podstawki, ety, kapsle) zbiera. Wtedy można by dorzucać do paczki konkretne birofilia. Co do kolekcjonerstwa to sam kiedyś się zdziwiłem jak kolekcjoner z Rosji robiąc ze mną wymianę podstawek zapytał się o cenówki, nigdy się nie spodziewałem że ktoś to zbiera.
    Może zacznę listę spodziewanych birofilii w paczce a każdy dopisze coś co on jeszcze zbiera:
    1. Etykiety
    2. Podstawki polskie
    3. Podstawki zagraniczne
    4. Kapsle
    5. Porcelanki
    6. Smycze
    7. Szklanki, pokale, kufle.

Leave a comment:

• SupeR_PiwosZ
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23
    A może łatwiej i szybciej było by zrobić listę rzeczy których nie wkładamy do paczki? Wydaje mi się że będzie krótsza od listy rzeczy pożądanych przez kolekcjonerów.
    Jak najbardziej może być i taka lista. Pozostaje jeszcze pytanie kto ma ją ułożyć? Grunt żeby cały chaos uporządkować i cieszyć się paczką bez zbędnych stresów.

Leave a comment:

• pegie23
    replied

Leave a comment: