zmyślny plan
Collapse
X
-
A mógłbyś zrobić i wrzucić jakieś fotki tego co odrzuciłeś? Nie zrozum mnie źle, ja również nie jestem za tym aby wrzucać "śmieci" ale ktoś inny może właśnie nawet w stanie 2/10 przygarnął by chętnie coś do swojej kolekcji. Każdy ma inne kryterium oceny wartości kolekcjonerskiej. W poprzedniej edycji jak dobrze pamiętam również znajdowało się sporo kilkukrotnie zdublowanych potencjalnych kolektybiliów. -
Paczka gotowa do wysyłki.
Jednak jeszcze parę słów ode mnie. Te słowa kieruję do wszystkich, tych co już paczkę mieli i tych co ją dopiero dostaną.
Czy nie uważacie, że dorzucanie tam, mam wrażenie, rzeczy które po prostu są Wam niepotrzebne ma sens? Panowie (a może i Panie też) - po jakiego grzyba pchacie tam kilkanaście takich samych podstawek w stanie 2/10, z którymi nic nie mozna zrobić? Po co wrzucać rzeczy, które nie mają praktycznie żadnej wartości kolekcjonerskiej w ilości kilkunastu sztuk? I nie mówię tu tylko o waflach, ale też gadżetach, czy nawet szkle wśród których mozna znaleźć kwiatki, którcyh pozbyć się jest ciężko nawet oddając je za darmo.
W mojej ocenie nie chodzi tu o danie od siebie, jak najwięcej - ale danie czegoś z sensem.
Dlatego proszę Was, tych gdzie paczka idzie dopiero, nie wrzucajcie tam nic na siłę, nic co Wam zalega i nie macie co z tym zrobić. Paczka jeszcze nie dotarła do dziesiątej osoby z listy, a już ma rozmiar pudła po mikrofalówce i waży 10kg. A w środku przynajmniej połowa rzeczy nie znajdzie pewnie nowego właściciela.
Pozwoliłem sobie część wafli usunąć, po prostu się do niczego nie nadawała. Podobnie postąpiłem z dwoma szkłami.
Od siebie dorzuciłem kilka etykiet ze Złotego Psa, Bytowa i trochę wafli. Do zbioru wziąłem trochę wafli knajpianych i białoruskich.Leave a comment:
-
1. ARTHUR
2. wasyll
3. volodos
4. maras_73
5. dzidek1960
6. misjogi
7. pegie23
8. e-prezes
9. SupeR_PiwosZ
10. krzysztof30Leave a comment:
-
Paczka już u mnie, postaram się do wtorku wysłać ją dalej. Proszę następna osobę o kontakt na PW celem dogadania szczegółów.Leave a comment:
-
-
-
-
Ja zbieram kapsle i piny ale nic sie niestało przecież to tylko zabawa inny kolekcjoner bedzie miał więcej do swojej kolekcji może .
PozdrawiamLeave a comment:
-
Jeśli cię to pocieszy to ja nic do kolekcji nie dodałem. Parę szkieł wymieniłem, ale bardziej, by był ruch niż stricte nabywczo.Leave a comment:
-
Paczka gotowa do wysłania.
Dodałem szkło podstawki około 1 tys.kapsli i inne gadzety.
Czekam za informacja od wasyll ?Leave a comment:
-
Problem dalej ze'strona napisalem pare zdan i nie ma zrobcie cos z tym jest dalej problem.Leave a comment:
Related Topics
Collapse
-
Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.
Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?
Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...-
Channel: Śląskie
2025-04-30, 19:49 -
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
O browarze tutaj:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...browar-gdanski
Ekstr. 12,5%
Alk. 5%
Te same parametry ma ich jasny lager, który opisał Dadek:
https://www.brow...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-04-01, 22:37 -
-
Chyba nowość na rynku.
Ekstr. 12,5%
Alk. 5%
Pełne i słodowe piwo jasne, które zachwyca zrównoważonym smakiem. Wyczuwalna, przyjemna goryczka subtelnie kontrastuje z bogatym, gładkim profilem słodowym, nawiązując do charakteru dawnych, mniej odfermentowanych lagerów....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: