zmyślny plan

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Lillii
    replied
    Czy inicjatywa upadła czy wzniosła się na nowo?? Jeśli żyje proszę o dopisanie mnie do listy

Leave a comment:

• Maggyk
    replied
    Szkoda, żeby taka fajna zabawa zniknęła z naszego forum. Mamy trochę różnych gadżetów w domu, które szczerze mówiąc nie leżą w kręgu naszych zainteresowań. Niech więc paczka znowu ruszy w trasę - tym razem z siedziby administracji. Kto tam był kolejny na liście proszę o przekazanie danych na PW

Leave a comment:

• lesniczy
    replied
    i po zabawie...

Leave a comment:

• karin861
    replied
    O ile w ogóle...

Leave a comment:

• genea
    replied
    No chyba, że na Wielkanoc

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Ale lipa.. W takim razie genea przed świętami jej nie dostaniesz

Leave a comment:

• genea
    replied
    Widzę, że nic nie drgnęło w tej sprawie? Ehh, Pela, Pela...

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Pela, co z tobą?! Pozwolisz nam dalej cieszyć się paczuszką?

Leave a comment:

• karin861
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
    Idea była bardzo szczytna i ciekawa, szkoda że to się tak skończyło. Może na przyszły raz powinno się wprowadzić jakieś ograniczenia dla userów, żeby nie było znów sytuacji, że ktoś jest na forum 3 dni zarejestrowany a już jest chętny by przyjąć paczkę z fantami.
    Bardzo trafne stwierdzenie. Powinny być jakieś kryteria stawiane userom, chociażby czas zarejestrowania na forum, posty itp.

Leave a comment:

• pioterb4
    replied
    Idea była bardzo szczytna i ciekawa, szkoda że to się tak skończyło. Może na przyszły raz powinno się wprowadzić jakieś ograniczenia dla userów, żeby nie było znów sytuacji, że ktoś jest na forum 3 dni zarejestrowany a już jest chętny by przyjąć paczkę z fantami.

Leave a comment:

• adamb71
    replied
    Obawiam się, że paczka została stracona bezpowrotnie i trzeba będzie zaczynać od nowa.

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
    A masz jakieś podstawki/etykiety/otwieracze? Jak tak to nikt się nie pogniewa.

Mam małe pytanko, czy ktoś mniej więcej, bez wdrażania się w detale, może mi przybliżyć aktualną zawartość paczki? Tzn czy dominują etykiety, czy raczej inne artykuły, czy jest tam jakieś szkło itp. Sam mam do zaoferowania kapsle/etykiety/wafle głownie z Polski, ale też znajdzie się troche zagranicy.

Raczej nie, tylko kapsle
    Także chciałbym się dowiedzieć co dominuje w paczuszce

Leave a comment:

• pioterb4
    replied
    A masz jakieś podstawki/etykiety/otwieracze? Jak tak to nikt się nie pogniewa.

Mam małe pytanko, czy ktoś mniej więcej, bez wdrażania się w detale, może mi przybliżyć aktualną zawartość paczki? Tzn czy dominują etykiety, czy raczej inne artykuły, czy jest tam jakieś szkło itp. Sam mam do zaoferowania kapsle/etykiety/wafle głownie z Polski, ale też znajdzie się troche zagranicy.

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Słuchajcie, paczka będzie jeszcze pewnie długo wędrować, może skombinuje 20 zł, tylko problem w tym że ja kolekcjonuje kapsle, ale żeby dać do paczki jakieś kapsle to nie mam więc mogę się potem dopisać czy to się nie opłaca?

Leave a comment:

• Stomka
    replied
    Tak to jest z uczciwością

Leave a comment: